Υποδομή Συνεδρίων

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Synedria

Ένας χώρος υψηλής ποιότητας σε ένα συνέδριο δημιουργεί μία αξέχαστη εντύπωση στους επισκέπτες και είναι μία σφραγίδα επαγγελματισμού. Ακόμη και ένα stand κατασκευασμένο από τα σωστά υλικά με μία εντυπωσιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους θα προσελκύσει τα βλέμματα και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα.

Στην FOTOLIO προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την διοργάνωση ενός συνεδρίου. Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από την κατασκευή ενός απλού roller banner και την κατασκευή όλης της δομής και των σκηνικών και φθάνουν έως την εκτύπωση των απαραίτητων φυλλαδίων, δειγμάτων προϊόντων και προωθητικών δώρων.

Όλες οι επιφάνειες επενδύονται και καλύπτονται με την εικαστική σας προσέγγιση δίνοντας κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα και διαμορφώνοντας τη σήμανση σε ένα πληροφοριακό και προβολικό σημείο. Οι σχεδιαστικές μας προσεγγίσεις διαφοροποιούνται κάθε φορά στον βαθμό που μας επιτρέπει ο χώρος και ο χρόνος εγκατάστασης.

Τα συστήματα που διαθέτουμε είναι η  λύση που χρειάζεστε,ενώ τα ειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και απεγκατάσταση στο χώρο που σας ενδιαφέρει και στον χρόνο που εσείς καθορίζετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ή για έντυπα και υπηρεσίες Εκδηλώσεων;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP