Πιεστήρια Digital Offset Indigo

Μας ονομάζουν υβριδικές, επειδή η τελική μας εκτύπωση μοιάζει περισσότερο με λιθογραφική εκτύπωση (offset) παρά με εκτύπωση ψηφιακής. Μας θεωρούν ακόμη, εύκολες στον χειρισμό! Αυτό που μας κάνει διαφορετικές είναι ότι χρησιμοποιούμε υγρό μελάνι (ElectroInk), το οποίο χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό τρόπο για να ελέγχει το σημείο εκτύπωσης. Συνεργαζόμαστε άριστα με την PANTONE® και προσεγγίζουμε άριστα το επιθυμητό χρώμα.

Με σχήμα B2 και Α3 Plus προσφέρουμε νέες εκτυπωτικές δυνατότητες όπως είναι η προσωποποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων, η παραγωγή μικρού τιράζ, οι εκτυπώσεις εξατομικευμένων εντύπων με μεταβλητά δεδομένα.

FOTOLIO Indigo 10000 B

Γεια σας! Είμαι η Indigo 10000!

Είμαι ένα από τα νεότερα μέλη της ψηφιακής οικογένειας πιεστηρίων της FOTOLIO. Για την ακρίβεια είμαι η μοναδική Indigo 10000, στην Ελλάδα και θα με βρείτε μόνο στην FOTOLIO! 

Με ύψος 2,39μ., πλάτος 4,70μ. και μήκος 8,13μ. είμαι πολύ ευέλικτη και με χαρακτηρίζει η δυνατότητά μου να εκτυπώνω πολλά διαφορετικά υλικά. Με σχήμα B2 (53×75 cm) καλύπτω ανάγκες που μέχρι σήμερα, λόγω μεγέθους, ήταν περιορισμένες. Κάποιες από τις νέες δυνατότητες μου είναι η προσωποποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων, η παραγωγή μικρού τιράζ αφισών καθαρού σχήματος 50 x 70cm, η δημιουργία folder, η εκτύπωση εξώφυλλων βιβλίων με αυτιά, 8σέλιδων εντύπων Α4 καθώς και κουτιών συσκευασίας. Τέλος, υλοποιώ εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων, όπου οι εικόνες και τα κείμενα μπορεί να είναι διαφορετικά από αντίτυπο σε αντίτυπο. Και μην ξεχνάτε είμαι μοναδική! 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συσκευασία

Variable Data Printing

Υλικά & Επεξεργασία

Large format printing

Δοκιμάστε σήμερα

τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρει η εκτύπωση με τις ψηφιακές offset της FOTOLIO
TOP