Εκδόσεις & Βιβλία

Η FOTOLIO έχει πολυετή παρουσία στον χώρο της παραγωγής πολυτελών εκδόσεων και λευκωμάτων για ποικίλες χρήσεις. Από τις ειδικές εκδόσεις Τέχνης για μεγάλους οργανισμούς έως το πιο απλό λεύκωμα με φωτογραφίες, τα εξειδικευμένα στελέχη μας δημιουργούν εκτυπώσεις που ξεχωρίζουν.

Με την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης, άριστη εξυπηρέτηση πελατών και δεξιοτέχνες τεχνίτες η ομάδα μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να επιλέξετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε και να εκτυπώσετε ακόμη και 1 αντίτυπο. Εδώ δεν περιοριζόμαστε σε προκαθορισμένες προδιαγραφές, λίγα σχήματα, συγκεκριμένα χαρτιά και προεπιλεγμένα εξώφυλλα. Στην FOTOLIO έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες σε λίγα αντίτυπα, ένα πολυτελές λεύκωμα από ταξιδιωτικές περιηγήσεις με σκληρό εξώφυλλο ή μία ειδική έκδοση Τέχνης στην ίδια κορυφαία ποιότητα.

Έχετε μονόχρωμο περιεχόμενο ή τετράχρωμο; Έχετε αποφασίσει ένα κλασσικό ή ένα διαφοροποιημένο σχήμα; Θέλετε μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο; Ότι κι αν έχετε σχεδιάσει, στην FOTOLIO, την απαιτητική διαδικασία εκτύπωσης βιβλίων την έχουμε μεταρέψει σε μία απλή υπόθεση! Εδώ έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες σας κάθε φορά.

Με εμπειρία 30 ετών είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθειά σας ώστε η παραγωγή σας να έχει τα χαρακτηριστικά που πραγματικά θέλετε!

Βιβλία

Πολυτελείς εκδόσεις

Λευκώματα

Συσκευασία

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εταιρικές κάρτες

Folders

Πολύπτυχα Έντυπα

Κατάλογοι

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑΤΩΝ;

Είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο project έκδοσης βιβλίου ή λευκώματος που κάναμε ποτέ!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP