Εκτυπώσεις για την εστίαση, για ξενοδοχεία, καφέ, bar από την FOTOLIO

Εκτυπώσεις για την Εστίαση

Η FOTOLIO προσφέρει έντυπες απολαύσεις!

Ότι κι αν χρειάζεστε για το ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το καφέ ή το μπαρ σας, από τα βασικά είδη, όπως μενού ή σουπλά έως door hangers, καταλόγους ή banners και displays εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να εκτυπώσετε υλικά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Στην FOTOLIO κατανοούμε ότι έχετε ιδιαίτερες ανάγκες εκτύπωσης, και η εκτεταμένη εμπειρία μας στον κλάδο, η δέσμευσή μας στην Ποιότητα και οι εκτυπωτικές μας δυνατότητες μας επιτρέπουν να προβλέπουμε σωστά και να σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεστε.

Επιλέξτε την έντυπη επικοινωνία ως ένα εργαλείο marketing και εταιρικής ταυτότητας το οποίο θα δημιουργήσει μία όμορφη εμπειρία και θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη για τους πελάτες σας. Δημιουργήστε Table Talkers για να προβάλετε προϊόντα ή εκδηλώσεις, Bill Holders για προσφορές, μενού που ξεχωρίζουν, counter displays, pavement signs και table flags και συμπληρώστε με σουβέρ, do not disturb signs, beer mats, paper cups, takeaway coffee cups και event tickets.

Μενού

Σήμανση

Σουπλά - Σουβέρ

Rack Cards

Πολύπτυχα Έντυπα

Πολυσέλιδα Έντυπα

Κατάλογοι

Αφίσες

Flyers & Leaflets

Post Cards

Τσάντες

Συσκευασία

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εταιρικές Κάρτες

Επιστολόχαρτα & Φάκελοι

Folders

Περιοδικά & Newsletters

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο project Εκτύπωσης για μονάδες Εστίασης που κάναμε ποτέ!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.