Προβολή και Προώθηση - Ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης FOTOLIO

Εκτυπώσεις για Προβολή & Προώθηση

Ετοιμάζεστε να συμμετάσχετε σε κάποια έκθεση, να διοργανώσετε το δικό σας συνέδριο ή κάποια εκδήλωση; Μήπως θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο ή να φτιάξετε εταιρικά δώρα για το προσωπικό και τους πελάτες σας; Η FOTOLIO έχει ότι χρειάζεστε!

Από απλά give aways, κούπες ή μαγνητάκια έως T-Shirts, φούτερ, τσάντες και τεχνολογικά gadgets επιλέξτε FOTOLIO και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Δημιουργήστε συζήτηση γύρω από την εταιρεία και τα προϊόντα σας με την συλλογή προωθητικών υλικών που έχουμε διαθέσιμα για εσάς. Δώστε τις πληροφορίες που χρειάζονται οι πελάτες και οι καταναλωτές με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο και το πιο σημαντικό: εκτυπώστε ακριβώς όσα χρειάζεστε. Γιατί στην FOTOLIO μπορείτε να φτιάξετε ακόμη και λίγα τεμάχια.

Promo materials

Τσάντες

Ημερολόγια

Συσκευασία

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Flyers & Leaflets

Πολύπτυχα έντυπα

Rack cards

Post cards

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ;

Είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο project εντύπων προβολής και προώθησης που κάναμε ποτέ!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.