Υλικά και τύποι επεξεργασίας εντύπων από την FOTOLIO

Υλικά & Επεξεργασία

Στο μίγμα της δημιουργίας σας, που επιθυμείτε να εντυπωσιάσει και να φέρει αποτελέσματα,  προσθέστε το κατάλληλο χαρτί και σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι τα έντυπα σας θα ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα και θα σας επιστρέψουν γρήγορα την επένδυσή σας. Γιατί ανεξάρτητα από το εάν εκτυπώνετε business cards, φυλλάδια, ένα ημερολόγιο ή μία πολυτελή έκδοση, μία ατυχής επιλογή χαρτιού ή επεξεργασίας μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες.

Στην FOTOLIO γνωρίζουμε την αξία, που έχει το "τελευταίο μίλι" της δημιουργίας και παραγωγής ενός εντύπου και έχουμε επενδύσει σημαντικά για να μπορούμε να σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών σε Χαρτιά, Υλικά και είδη Επεξεργασίας. Γνωρίζουμε ότι ενδιαφέρεστε για την πιο Υψηλή Ποιότητα και εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς: Κορυφαία Ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Χαρτιά & Υλικά

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτύπωση Ψηφιακή Offset

Εκτύπωση Offset

Συσκευασία

Variable Data Printing

Σας περιμένουμε...

... για να επιλέξουμε μαζί τον κατάλληλο τύπου χαρτιού και τις εντυπωσιακές ιδέες μας για ειδική επεξεργασία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.