Ολοκληρωμένες υπηρεσίες FOTOLIO360 για Επαγγελματίες

Fotolio για επαγγελματίες

Εάν είστε Διαφημιστική εταιρεία, εταιρεία Επικοινωνίας ή Marketing, Γραφίστας ή εταιρεία Σχεδιαστών, Φωτογράφος, Εκδότης ή Τυπογράφος στην FOTOLIO θα βρείτε την πιο προηγμένη τεχνολογία στον κλάδο της εκτύπωσης, απεριόριστες δυνατοτητες, κορυφαία Τεχνογνωσία και Άριστη εξυπηρέτηση.

Ως Στρατηγικός Συνεργάτης μας θα επωφεληθείτε από τις ελκυστικές συνθήκες συνεργασίας και την προσωπική εξυπηρέτηση από την Ομάδα του Customer Service και από τον προσωπικό σας Σύμβουλο. Τα έμπειρα στελέχη μας είναι διαθέσιμα παντα, για να δώσουν άμεσες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις απαιτήσεις σας.

Οι συνεργάτες της FOTOLIO δηλώνουν πως η πραγματική αξία από την συνεργασία τους μαζί μας είναι η γνώση ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται απόλυτα και ότι ξεπερνούμε τις προσδοκίες τους.

fotolio-image

Εταιρείες Διαφήμισης & Επικοινωνίας

Οι κορυφαίες Διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες Επικοινωνίας και εταιρείες Marketing έχουν πολυετή συνεργασία με την FOTOLIO επειδή γνωρίζουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζονται: Κορυφαία Ποιότητα, Ευελιξία, Ταχύτητα παράδοσης, Εξυπηρέτηση και την Σωστή τιμή για την Ποιότητα που απολαμβάνουν.

Με Τεχνογνωσία 30 ετών, τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και Προσωπική υποστήριξη διασφαλίζουμε την Άριστη ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες. Μέσα από την συνεργασία τους με την FOTOLIO οι εταιρείες του χώρου της εταιρικής επικοινωνίας διασφαλίζουν ότι οι πελάτες τους θα παραλάβουν κάτι παραπάνω από αυτό που τους έχουν υποσχεθεί. Στην FOTOLIO πιστεύουμε ότι δουλειά μας είναι να ολοκληρώνουμε με άριστο τρόπο την δική σας!

Fotolio Publisher

Εκδότες

Ότι κι αν έχετε σχεδιάσει, στην FOTOLIO έχουμε μετατρέψει, την απαιτητική διαδικασία εκτύπωσης βιβλίων σε μία απλή υπόθεση! Εδώ έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες σας κάθε φορά.

Ο συνδυασμός των μηχανών Offset και Digital Offset προσφέρει Εκδόσεις μοναδικής Ποιότητας σε Εκδότες Πολυτελών βιβλίων. Παράλληλα, με την πρόσφατη προσθήκη των μηχανών XEIKON, η FOTOLIO προσφέρει μία ολοκληρωμένη και προσιτή λύση για τις εκδόσεις βιβλίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για την πρότασή μας ειδικά για Εκδότες.

Fotolio OffsetPrintMen

Τυπογράφοι

Έχουμε πολλά κοινά. Όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να το χρειάζονται οι πελάτες σας και να μην το έχετε. Όπως είναι οι εκτυπώσεις digital offset σε σχήμα Β2 (50 Χ 70). Σε αυτή την περίπτωση η FOTOLIO σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες σας.

Προσφέρουμε:

  • Εκτύπωση Digital offset σε σχήματα Α3+, Β2
  • Εκτύπωση digital
  • Κορυφαία ποιότητα
  • Ταχύτητα παράδοσης
  • Ελκυστικά πακέτα τιμών

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 216 6000500 ή συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

...τα μοναδικά οφέλη των υπηρεσιών FOTOLIO360 και επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.