FAQs

Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων εκτύπωσης, σε ποικίλες διαστάσεις και τύπους χαρτιών που συνεχώς ανανεώνονται, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας έναν ολοκληρωμένο κατάλογο προϊόντων που σας καλύπτει πλήρως.

Με σταθερή παρουσία από το 1984 στο χώρο της εκτύπωσης και με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες σε εύκολα και δύσκολα projects, εξασφαλίζετε εγγύηση στο αποτέλεσμα.

Το αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών και ελέγχου των αρχείων παραγωγής και η τυποποίηση της παραγωγικής διαδικασίας εξασφαλίζει χαμηλά κόστη, ώστε το προϊόν να είναι ανταγωνιστικό και τα οφέλη να τα εισπράττει ο πελάτης. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές εκτύπωσης για το επίπεδο Ποιότητας που θα παραλάβετε.

Το πάθος μας για την εκτύπωση αποτυπώνεται στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε εξοπλισμό εκτύπωσης, ώστε να σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη ποιότητα που διαθέτει η εκτυπωτική αγορά.

Εγγυημένα σταθερή απόδοση των εκτυπωτικών σας εργασιών μιας και κάθε εργασία συνοδεύεται από ένα μοναδικό προφίλ που εξασφαλίζει πιστότητα στις επανεκτυπώσεις και στις επαναλαμβανόμενες παραγωγές.

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση ποιότητας που ανταποκρίνεται πλήρως στις τεχνικές προδιαγραφές μας. Σε διαφορετική περίπτωση αντικαθίστανται αμέσως!

 • Ποιότητα, ποικιλία, ανταγωνιστικές τιμές, εφόσον καλύπτουμε εξειδικευμένες και μη υπηρεσίες για μεγάλο εύρος επαγγελματιών.
 • Απόλυτη ικανοποίηση στις απαιτήσεις σας καθώς διαθέτουμε πάνω από 3.000 ευχαριστημένους πελάτες.
 • Σίγουρη επιτυχία από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας και τις πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής μας.
 • Σας παρέχουμε έτοιμα σχεδιαστικά πρότυπα για να έχετε επαγγελματική επιτυχία και να αποδεικνύετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στους πελάτες σας.
  Μην ξεχνάτε πως ένα έντυπό σας με χρήσιμες πληροφορίες σε κάθε σπίτι δημιουργεί μια αλυσίδα με δυνητικούς πελάτες και ο επαγγελματικός σας κύκλος θα μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο.
 • Δυνατότητα εκτύπωσης σε μικρές ποσότητες ώστε κάθε φορά να έχετε «φρέσκα» έντυπα, με νέα σχεδιαστικά πρότυπα, που δε θα σας μένουν στο ράφι.
  Να θυμάστε πως η φύλαξη των εντύπων έχει κόστος!
 • Τα έντυπά σας έχουν την ταυτότητά σας με το λογότυπό σας, τις εικόνες που θέλετε και τα στοιχεία σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.
 • Οι παραγωγές σας παραμένουν μόνιμα αποθηκευμένες στους servers μας, ούτως ώστε όποτε θελήσετε να μπορείτε να επανεκτυπώσετε χωρίς καμία αλλαγή ή με τις όποιες αλλαγές επιλέξετε.
 • Παράδοση την επόμενη ημέρα από την παραγγελία σας σε πολλά από τα προϊόντα που διαθέτουμε.
 • Ποιοτικό έλεγχο που εξασφαλίζει, μετά την εκτύπωση, την άρτια εμφάνιση όλων των τεμαχίων παραγωγής.
 • Ειδική συσκευασία που σας εγγυάται σωστή μεταφορά και φύλαξη στο χώρο σας.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, με email ή τηλεφωνικώς.
 • Δηλώστε για ποιο προϊόν ενδιαφέρεστε, σε τι ποσότητες και τεχνικές προδιαγραφές και θα λάβετε άμεσα στο email σας την προσφορά μας.
 • Εφόσον σας ικανοποιεί, μας επιστρέφετε την προσφορά υπογεγραμμένη με φαξ και μας στέλνετε τα αρχεία προς εκτύπωση, ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή.

Ο μέσος χρόνος παραγωγής και αποστολής είναι 2,6 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα σε ορισμένα προϊόντα η παράδοση να πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Συμπληρώστε την ανάλογη φόρμα και, μέσα στις επόμενες 12 ώρες θα λάβετε στο email σας, την προσφορά για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Δεν ξεκινάμε την παραγωγή οποιασδήποτε εκτυπωτικής σας εργασίας εάν δεν έχετε λάβει μια σαφέστατη και λεπτομερέστατη προσφορά παραγωγής με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος σας. Διευκρινίζουμε πάντα, εφόσον απαιτείτε, τις διαφορετικές επιλογές που έχετε στις υπηρεσίες και στις προδιαγραφές του προϊόντος. Κάνουμε προτάσεις βελτιστοποίησης του προϊόντος σας, ώστε να παραλάβετε εκείνο το προϊόν που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Μπορούμε να σας στείλουμε δείγμα από τα έτοιμα προϊόντα μας για να επιλέξετε.
Εφόσον χρειάζεται ερχόμαστε εμείς σε εσάς. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο σε μετακινήσεις. Αν φυσικά θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε και εσείς τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία μας.
Κάθε ειδική εργασία σας πριν ξεκινήσει πρέπει να την έχετε εγκρίνει εγγράφως ή ηλεκτρονικά, ώστε να διατηρούμε στο υψηλότερο standard το πλαίσιο της συνεργασίας μας και τα πρότυπα πιστοποίησης που χρησιμοποιούμε.
Θα καθοριστούν ο επιθυμητός χρόνος παράδοσης του προϊόντος και οι λεπτομέρειες παράδοσης, ώστε τα πάντα να είναι γνωστά σε όλους εξαρχής.
Θα σας αποστείλουμε εκτυπωτικό ή ψηφιακό τυπογραφικό δοκίμιο εάν το θελήσετε πριν εντάξουμε το έργο στην παραγωγή της εκτύπωσης.
Σε πολυσέλιδα έντυπα θα σας αποστείλουμε και mockup (ψηφιακή εκτύπωση διπλωμένη στο σχήμα της δουλειάς σας) προς έλεγχο και έγκριση έναρξης παραγωγής.
Οι συμφωνίες με τους ειδικούς στην εκτύπωση και στα προϊόντα εκτύπωσης, είναι απλές και ξεκάθαρες. Σας εξηγούμε τα πάντα που πρέπει να ξέρετε σε σχέση με το προϊόν σας ή το project σας ώστε να νιώθετε πάντα ασφαλείς, δίχως εκπλήξεις και κρυφά κόστη.

Οι ποσότητες είναι εξασφαλισμένες μιας και πάντα εκτυπώνουμε περισσότερα. ώστε ο ποιοτικός έλεγχος να εξασφαλίσει την ποσότητα που επιλέξατε. Στις περισσότερες περιπτώσεις βέβαια και λόγων των υψηλών standard παραγωγής η τελική ποσότητα παράδοσης είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχετε παραγγείλει.
Επιβεβαιώνουμε την ποιότητα του χαρτιού που επιλέξατε μέσα από τις πιστοποιημένες διαδικασίες που ακολουθεί η αποθήκη μας.
Οι προδιαγραφές εκτύπωσης επιβεβαιώνονται σε κάθε επίπεδο παραγωγής και ενημερώνεται το εσωτερικό μας online σύστημα παρακολούθησης έργων. Έτσι οι διαστάσεις του εντύπου σας, τα χρώματα εκτύπωσης, ο τρόπος διπλώματος, το μετεκτυπωτικό φινίρισμα επιβεβαιώνονται τόσο από το αυτόματο σύστημα ελέγχου των αρχείων και της παραγωγής όσο και από τις φυσικές θέσεις εργασίας που εξυπηρετούν όλα τα στάδια επεξεργασίας.
Στην περίπτωση που έχουμε εκτυπωτικό ή ψηφιακό τυπογραφικό δοκίμιο της παραγωγής, αυτό συνοδεύει όλη την επεξεργασία ώστε να υπάρχει απόλυτη ταύτιση και να καλύπτεται στο 100% η απαίτηση του προϊόντος.
Το προϊόν σας περνάει όλο τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο, επιβεβαιώνεται η ποσότητα της
παραγγελίας σας και συσκευάζεται προσεκτικά σε ειδικές συσκευασίες που εξασφαλίζουν την μεταφορά του και στη συνέχεια τη φύλαξη στο χώρο σας. Στην περίπτωση που ο έλεγχος παραγωγής δεν πιστοποιήσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος, η παραγωγή του έργου σας επαναλαμβάνεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς.

Ελέγχονται οι οδηγίες αποστολής και παράδοσης που μας έχετε δώσει και στη συσκευασία σας τοποθετείται ειδική ετικέτα αποστολής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία καθώς και τα στοιχεία του προϊόντος με το βάρος κάθε συσκευασίας.
Τα συνοδευτικά έγγραφα και τιμολόγια παράδοσης συσκευάζονται και αυτά μαζί για να τα παραλάβετε με ασφάλεια.
Ενημερώνεστε με e-mail για την αποστολή των εμπορευμάτων σας.
Μετά την παραλαβή από εσάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε ότι μείνατε ευχαριστημένοι και να μας βοηθήσετε να είμαστε πάντα οι καλύτεροι.
Εγγυόμαστε το αποτέλεσμα με εγγύηση επιστροφής αν δεν τηρούνται πλήρως οι τεχνικές προδιαγραφές.
Πιστεύουμε πως η πρώτη εκτυπωτική δουλειά σας μαζί μας θα είναι η αρχή για πολλές άλλες. Η πρώτη δοκιμή θα σας πείσει για να μας επιλέξετε πάλι.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας! Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε μας στο (+30) 216 6000500.

TOP