FAQs

Μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα που υπάρχει στον ιστότοπό μας fotolio.gr/epikoinonia/, να μας αποστείλετε σχετικό email στο [email protected] ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας (+30) 216 6000 500 και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει.

Αφού λάβουμε το αίτημά σας με σαφή περιγραφή της εργασίας που θέλετε να γίνει σας αποστέλλουμε μια σαφέστατη και λεπτομερέστατη προσφορά παραγωγής με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του εντύπου ή της συσκευασίας σας. Διευκρινίζουμε πάντα, εφόσον απαιτείτε, τις διαφορετικές επιλογές που έχετε στις υπηρεσίες και στις προδιαγραφές. Επίσης, κάνουμε προτάσεις βελτιστοποίησης, ώστε αυτό που θα παραλάβετε να ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Σημειώστε ότι μπορούμε να σας στείλουμε ή να σας φέρουμε δείγμα από τα έντυπα ή τις συσκευασίες μας για να επιλέξετε. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο σε μετακινήσεις, αν και μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας και να σας ξεναγήσουμε στο Showroom, όπου θα δείτε πληθώρα δειγμάτων.

Πριν από την έναρξη της κάθε εργασίας πρέπει να έχουμε λάβει την έγγραφη (ή ηλεκτρονική) έγκρισή σας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε υψηλά standards στην συνεργασία μας και είμαστε σύμφωνοι με τα πρότυπα πιστοποίησης που χρησιμοποιούμε.

Στο ίδιο πλαίσιο θα καθοριστούν ο επιθυμητός χρόνος παράδοσης του προϊόντος και οι λεπτομέρειες παράδοσης, ώστε τα πάντα να είναι γνωστά σε όλους εξαρχής. Επίσης, εάν το θελήσετε, πριν εντάξουμε το έργο στην παραγωγή της εκτύπωσης θα σας αποστείλουμε εκτυπωτικό ή ψηφιακό τυπογραφικό δοκίμιο. Για τον έλεγχο και την έγκριση έναρξης της παραγωγής σε πολυσέλιδα έντυπα, θα σας αποστείλουμε mockup (ψηφιακή εκτύπωση διπλωμένη στο σχήμα της δουλειάς σας).

Οι διαδικασίες είναι απλές και ξεκάθαρες. Σας εξηγούμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε σχέση με το project σας, ώστε να νιώθετε πάντα ασφαλείς και να αποφευχθούν εκπλήξεις και κρυφά κόστη.

Οι προδιαγραφές εκτύπωσης επιβεβαιώνονται σε κάθε επίπεδο παραγωγής και ενημερώνεται το εσωτερικό μας online σύστημα παρακολούθησης έργων. Έτσι οι διαστάσεις του εντύπου σας, τα χρώματα εκτύπωσης, ο τρόπος διπλώματος, το μετεκτυπωτικό φινίρισμα επιβεβαιώνονται τόσο από το αυτόματο σύστημα ελέγχου των αρχείων και της παραγωγής, όσο και από τις φυσικές θέσεις εργασίας που εξυπηρετούν όλα τα στάδια επεξεργασίας.

Στην περίπτωση που έχουμε εκτυπωτικό ή ψηφιακό τυπογραφικό δοκίμιο της παραγωγής, αυτό συνοδεύει όλη την επεξεργασία ώστε να υπάρχει απόλυτη ταύτιση και να καλύπτεται απόλυτα η απαίτηση του εντύπου ή της συσκευασίας σας.

Το προϊόν της εκτύπωσης περνάει όλο τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο, επιβεβαιώνεται η ποσότητα της
παραγγελίας σας και συσκευάζεται προσεκτικά σε ειδικές συσκευασίες που εξασφαλίζουν την μεταφορά του και στη συνέχεια τη φύλαξη στο χώρο σας. Στην περίπτωση που ο έλεγχος παραγωγής δεν πιστοποιήσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος, η παραγωγή του έργου σας επαναλαμβάνεται.

Μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης και της συσκευασίας γίνεται ο έλεγχος των οδηγιών αποστολής και παράδοσης που μας έχετε δώσει και στη συσκευασία σας τοποθετείται ειδική ετικέτα αποστολής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία καθώς και τα στοιχεία του προϊόντος με το βάρος κάθε συσκευασίας.

Τα συνοδευτικά έγγραφα και τιμολόγια παράδοσης συσκευάζονται και αυτά μαζί για να τα παραλάβετε με ασφάλεια. Στην συνέχεια ενημερώνεστε με e-mail για την αποστολή των εμπορευμάτων σας.

Μετά την παραλαβή από εσάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε ότι μείνατε ευχαριστημένοι και για να ακούσουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Πιστεύουμε πως η πρώτη εκτυπωτική δουλειά σας μαζί μας θα είναι η αρχή για πολλές άλλες. Η πρώτη δοκιμή θα σας πείσει για να μας επιλέξετε πάλι.

Η επιλογή μεθόδου εκτύπωσης καθορίζεται από ένα σύνολο παραγόντων όπως το υπόστρωμα, η χρωματική κλίμακα και η ποσότητα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την πιο συμφέρουσα προσφορά για την εκάστοτε εκτυπωτική εργασία.

Για μικρό αριθμό σελίδων συνίσταται η βιβλιοδεσία καρφίτσας. Καθώς οι σελίδες αυξάνονται μπορείτε να επιλέξετε τη βιβλιοδεσία κολλητό ή ραφτοκολλητό ανάλογα και με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Η πλαστικοποίηση είναι μία μέθοδος που συνίσταται αφενός για να δώσει ένα εφέ γυαλάδας και αφετέρου ως προστασία για τα έντυπά σας. Ωστόσο αν έχετε επιλέξει ένα χαρτί ιδιαίτερης υφής, θα ήταν κρίμα να το «καλύψετε» με την πλαστικοποίηση.

Η πλαστικοποίηση χρησιμοποιείται για να προσθέσει ένα εφέ γυαλάδας στα έντυπα, πιο έντονο στην περίπτωση της γυαλιστερής πλαστικοποίησης, και για να τα προστατεύσει από τη φθορά, είτε πρόκειται για γυαλιστερή είτε για ματ. Το βερνίκι από την άλλη δεν προσφέρει τόσο γυαλιστερό εφέ, και είναι λιγότερο «αποτελεσματικό» όσον αφορά στην προστασία. Επίσης, ως μετεκτυπωτικές εργασίες έχουν διαφορετικό κόστος.

Για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μία εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων θα πρέπει να λάβουμε από εσάς ένα αρχείο excel που θα περιέχει σε στήλες όλα τα διαφορετικά στοιχεία που επιθυμείτε να εμφανίζονται σε κάθε εκτυπωτικό φύλλο.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Για να αποτελεί η συσκευασία σας συνέχεια του προϊόντος σας και να επιτύχετε την προβολή που επιθυμείτε σας συμβουλεύουμε να μας φέρετε το προϊόν σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στις κατάλληλες προδιαγραφές (χαρτί, διαστάσεις, ποσότητα) και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε ένα αρχικό mock-up.

Κατόπιν αυτού, και εφόσον συμφωνήσετε στις τελικές προδιαγραφές θα σχεδιάσουμε για λογαριασμό σας ένα μηχανολογικό το οποίο θα σας παραδώσουμε για να το «ντύσετε» γραφιστικά. Αφού ολοκληρωθεί αυτό το βήμα είμαστε πια έτοιμοι να προχωρήσουμε σε εκτύπωση στην επιθυμητή ποσότητα.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Τα τελικά αρχεία προς εκτύπωση θα πρέπει να παραδίδονται σε μορφή .pdf και να συμπεριλαμβάνουν ξακρίσματα. Αυτό ισχύει για όλες τις εκτυπωτικές εργασίες.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

Τα αρχεία που περιέχουν PANTONE θα πρέπει να είναι «κλεισμένα» σε layer όπου θα αναφέρετε το συγκεκριμένο ή τα συγκεκριμένα PANTONE.

Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα αρχείο για την επαγγελματική κάρτα σας, αλλά έχετε μια αρχική ιδέα για το σχέδιο που σας αρέσει, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε μέσα από το τμήμα με τους εξειδικευμένους μας γραφίστες και να δημιουργήσουμε για εσάς το αρχείο της επαγγελματικής σας κάρτας.

Ωστόσο, μια επαγγελματική κάρτα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εταιρικής ή της επαγγελματικής σας ταυτότητας για αυτό και συστήνουμε την συνεργασία σας με έναν επαγγελματία γραφίστα.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε ή δεν μπορείτε να βρείτε τα αρχεία των εκτυπωτικών σας εργασιών, θα μπορούσατε να μας φέρετε τα ίδια τα προϊόντα και θα προσπαθήσουμε να τα επανασχεδιάσουμε με τις ίδιες προδιαγραφές.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας! Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε μας στο (+30) 216 6000500.

TOP