Οπτικό περιεχόμενο-video-ebooks από την FOTOLIO

Οπτικό περιεχόμενο

Στην FOTOLIO λέμε ότι προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και το εννοούμε. Εδώ το έντυπό σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό video ή σε ένα ελκυστικό διαδραστικό αρχείο ή ακόμη και σε ένα e-book. Με αυτό τον τρόπο σας προσφέρουμε επιπλέον δυνατότητες και επιλογές προβολής και προώθησης, μέσα από τον συνδυασμό και τον εναρμονισμό  της έντυπης και της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Videos

Διαδραστικό Περιεχόμενο

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ;

Είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο project Οπτικού Περιεχομένου που κάναμε ποτέ!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.