Διαδραστικό και ηλεκτρονικό περιεχόμενο από την FOTOLIO

Ηλεκτρονικό-Διαδραστικό Περιεχόμενο

Στην FOTOLIO σας προσφέρουμε κάτι παραπάνω από μία εκτύπωση: μπορούμε να μετατρέψουμε το έντυπο, το βιβλίο, τον κατάλογο, το λεύκωμα ή το περιοδικό σας σε ένα ελκυστικό ηλεκτρονικό αρχείο με διαδραστικό περιεχόμενο (με προσθήκη video's, φωτογραφιών, παρουσιάσεων), με το οποίο θα παρέχετε μία εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης στο κοινό σας. Το περιεχόμενο είναι συμβατό τόσο για κάθε τύπο ηλεκτρονικού υπολογιστή όσο και για κάθε τύπο φορητής συσκευής (smartphone ή tablets)

Το έντυπό σας διαμορφωμένο από εμάς θα προσφέρει μία ρεαλιστική οπτική και ακουστική εμπειρία, την οποία μπορείτε να διαμοιραστείτε στον ιστότοπο ή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή ακόμη και να στείλετε σε όλους όσους σας ενδιαφέρουν. Ένας κατάλογος, ένα πολυσέλιδο έντυπο ή ένα έντυπο, τα οποία γίνονται διαδραστικά προσελκύουν περισσότερες παραγγελίες, προβάλλουν καλύτερα τα προϊόντα σας και παρουσιάζουν με καλύτερο τρόπο την εταιρεία σας.

Με τη μετατροπή του παράγουμε μια σειρά αρχείων σε μορφή HTML5 και σας το παραδίδουμε έτοιμο προς ανάρτηση στον δικό σας ιστότοπο. Παρέχει πολλές ευκολίες ανάγνωσης (δυνατότητα περιεχομένων, bookmarks, index, links σε url's που προσδιορίζονται στο κείμενο, σύνδεση με τα social media κλπ), εκτύπωση αλλά και download του αρχείου σε μορφή PDF. Όλες αυτές οι δυνατότητες προσδιορίζονται και ανάλογα με τις τελικές σας ανάγκες εφαρμόζονται ή όχι στο τελικό προϊόν. Έτσι, αν κάποια επιλογή δεν θα θέλατε να υπάρχει ως δυνατότητα, μπορεί να εξαιρεθεί, χωρίς να επηρεάζεται η τελική εικόνα.

Fotolio Desktop DigitalServices

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ FLIPPING BOOKS
για τα videos και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες Οπτικής Επικοινωνίας;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.