Συσκευασία για marketing και πωλήσεις από την FOTOLIO

Συσκευασία

Οι ανάγκες  των Πωλήσεων & του Marketing σε εταιρείες με προϊόντα έχουν ως βασικό κορμό της στρατηγικής τους τη διαμόρφωση συσκευασίας που θα είναι το όχημα για την ανάπτυξη των πωλήσεων και την καθιέρωση του brand στην αγορά.

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Packaging

Η FOTOLIO στοχεύει στο να αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των επιχειρήσεων που επενδύουν στη δημιουργία συσκευασίας που εξυπηρετεί και προάγει τη στρατηγική τους.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η "μάχη στο ράφι" στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας μίας συσκευασίας, από την αρχική σύλληψη και σχεδιασμό έως την τελική παραγωγή.

Στη FOTOLIO κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας για συσκευασία, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ποσότητα. Ακόμη και όταν πρόκειται για εξατομικευμένη συσκευασία, ανταποκρινόμαστε σε κάθε αίτημα με επιτυχία!

Fotolio Packaging NOA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εταιρικές κάρτες

Πολυτελείς εκδόσεις

Τσάντες

Sales kits

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ή για άλλες λύσεις Προβολής και Προώθησης των προϊόντων σας;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.