Εκτύπωση & Κατασκευή συσκευασίας

Συσκευασία: ο ιδανικός τρόπος για να καθιερώσετε το προϊόν σας!

Σκεφτείτε, ότι ο μέσος χρόνος που παραμένουμε ως καταναλωτές μπροστά από ένα προϊόν, δεν υπερβαίνει τα 2,5 δευτερόλεπτα. H «μάχη στο ράφι» όπως συχνά ονομάζεται καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη συσκευασία των προϊόντων. Αν λοιπόν η εικόνα του προϊόντος σας καταφέρει να αυξήσει το χρόνο προσοχής του καταναλωτή, θα έχετε πετύχει να ενισχύσετε τα ποσοστά των πωλήσεων σας.

Μια επιτυχημένη γραφιστική εφαρμογή σε συνδυασμό με την ποιότητα παραγωγής, που σας εξασφαλίζει η FOTOLIO, θα έχει το οπτικό αποτέλεσμα που θα κάνει το προϊόν σας να ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα άλλα και να το καθιερώσει.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της συσκευασίας κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς, όπως την ζήτηση για συσκευασίες μικρού τιράζ, τις προσωποποιημένες συσκευασίες για προωθητικές ενέργειες καθώς και τις συσκευασίες ιδιαίτερου σχήματος και υλικού.

Στη FOTOLIO στόχος μας είναι στον τομέα της συσκευασίας να ξεχωρίσετε στο ράφι για να μην «μείνετε στο ράφι».

Packaging@FOTOLIO

FotolioPackaging

Η FOTOLIO προσφέρει εξειδικευμένη και εξατομικευμένη παραγωγή συσκευασίας για τις ανάγκες Marketing και Προώθησης. Ταλαντούχοι, έμπειροι και με υψηλή τεχνογνωσία επαγγελματίες σάς συμβουλεύουν και εργάζονται για να σας παραδώσουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, την στιγμή που το χρειάζεστε.

Ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού και του τεχνολογικού εξοπλισμού μας συνθέτει το puzzle που καλείστε να ολοκληρώσετε για τη δημιουργία μίας εργονομικής, πρακτικής και ξεχωριστής συσκευασίας.

Διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις μπορούμε να παράξουμε συσκευασίες για τρόφιμα και ευπαθή προϊόντα, ώστε να είστε σίγουροι ότι τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανονισμοί για τη συσκευασία, διατήρηση και διακίνηση του προϊόντος σας.

Στην FOTOLIO σας προσφέρουμε κάθε είδους συσευασία καθώς και ειδικές κατασκευές ξεκινώντας από λίγα αντίτυπα. Ακολουθήστε 4 απλά βήματα και ξεχωρίστε:

1. Επιλογή: Ελάτε με το σχέδιό σας, επιλέξτε από μία μεγάλη βιβλιοθήκη έτοιμων σχεδίων ή εμπιστευθείτε τα έμπειρα στελέχη της FOTOLIO για να σχεδιάσουν την συσκευασία του προϊόντος σας όπως τη φαντάζεστε και με τέτοιο τρόπο που θα το αναδεικνύει και θα το προωθεί.

2. Σχεδιασμός: Με οδηγό το μηχανολογικό σχέδιο που ήδη έχετε ή έχουμε διαμορφώσει για εσάς, δημιουργήστε το προσχέδιο της συσκευασίας σας ή ζητήστε την συνδρομή των έμπειρων γραφιστών της FOTOLIO για μια συσκευασία που θα γοητεύει!

3. Τελικό δείγμα: Με βάση τις τελικές προδιαγραφές (σχέδιο, χαρτί, εκτύπωση, κλπ) που έχετε επιλέξει, το τελικό μας δείγμα είναι ένα ακριβές αντίγραφο της τελικής συσκευασίας. Τώρα μπορείτε να δώσετε την έγκριση σας ή να κάνετε τροποποιήσεις βελτίωσης!

4. Ξεχάστε τις μεγάλες ποσότητες! Στην FOTOLIO μπορείτε να παραγγείλετε λίγα αντίτυπα για έγκριση ή δειγματισμό, μερικές δεκάδες για μικρές γραμμές παραγωγής ή την ποσότητα που απαιτείται για τοποθέτηση και προώθηση των προϊόντων σας στην αγορά.

Promo packaging

FotolioPromoPackaging

Η εικόνα του προϊόντος σας δεν είναι απλά μια ετικέτα, ένα κουτί ή μια τσάντα που συσκευάζετε ή μεταφέρετε την πρωτογενή σας παραγωγή. Είναι ουσιαστικά ο συνδετικός σας κρίκος για την επιτυχημένη προβολή και προώθηση του προϊόντος σας και έχει πρωτεύοντα ρόλο στην ανάδειξη της εταιρικής και προϊοντικής σας ταυτότητας και στην ανάπτυξη των πωλήσεών σας.

Στη FOTOLIO αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και παραγωγή συσκευασίας που «δένει» αρμονικά με το προϊόν σας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας όποια και αν είναι η ποσότητα που σας ενδιαφέρει. Ακόμα και αν πρόκειται για μία συσκευασία που θα δοθεί σε κάποια ειδική περίσταση, σε μία εκδήλωση, για δειγματισμό ή πιλοτική τοποθέτηση σε πολύ περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας με συνέπεια και σταθερή δέσμευση στην ποιότητα.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι συστατικές λεπτομέρειες μίας συσκευασίας, όπως ο σχεδιασμός, το υλικό και η εκτύπωση, για τις ανάγκες προβολής και προώθησης που μπορεί να έχετε, επιμελούμαστε με συνέπεια κάθε μία από αυτές.

Σε εμάς ακόμη και το 1 αντίτυπο χρήζει τις ίδιας προσοχής με τα χιλιάδες αντίτυπα!!!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτύπωση Ψηφιακή Offset

Υλικά & Επεξεργασία

Variable Data Printing

Εκτύπωση Offset

Αν θέλετε συσκευασία που ξεχωρίζει

δοκιμάστε σήμερα τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρει η FOTOLIO!

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP