Συνέδρια-εκδηλώσεις - Ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης FOTOLIO

Υλικά για Εκδηλώσεις

Ένας εκθεσιακός χώρος υψηλής ποιότητας σε ένα συνέδριο ή σε μία εκδήλωση δημιουργεί μία αξέχαστη εντύπωση στους επισκέπτες και είναι μία σφραγίδα επαγγελματισμού. Ακόμη και ένα stand κατασκευασμένο από τα σωστά υλικά με μία εντυπωσιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους θα προσελκύσει τα βλέμματα και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της ενέργειας.

Έχετε σχεδιάσει την διοργάνωση μίας εκδήλωσης και αναζητείτε τον κατάλληλο συνεργάτη;

Στην FOTOLIO μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε, για την συμμετοχή σας σε μία έκθεση ή για την διοργάνωση μίας εκδήλωσης ή ενός συνεδρίου, την στιγμή που τα χρειάζεστε: από την πρόσκληση με την οποία θα προσελκύσετε το κοινό που επιθυμείτε, το υλικό που θα δώσετε στους συμμετέχοντες (πρόγραμμα, κατάλογος προϊόντων, φυλλάδια, δείγματα προϊόντων, διαφημιστικά δώρα), την εξωτερική σήμανση, την εσωτερική διακόσμηση με banners, την κατασκευή όλης της δομής και των σκηνικών, έως και την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και την δημιουργία ενός πολυτελούς λευκώματος αναμνήσεων.

Σχεδιάστε τις ιδέες σας και ελάτε σε εμάς για να τις υλοποιήσουμε μαζί έγκαιρα και στην πιο υψηλή ποιότητα. Και μην ξεχάσετε να μας ρωτήσετε για την Καινοτομία του Photo booth, έναν μοναδικό τρόπο διαφοροποίησης και βελτίωσης του engagement.

Κατασκευή περιπτέρων

Κατασκευή σκηνικών

Υποδομή Συνεδρίων

Stands

Banners

Σήμανση

Αφίσες

Flyers & Leaflets

Promo materials

Προσκλήσεις

Πολύπτυχα Έντυπα

Κατάλογοι

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εταιρικές κάρτες

Επιστολόχαρτα & Φάκελοι

Folders

Πολυσέλιδα Έντυπα

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο project για Εκδηλώσεις και συνέδρια που κάναμε ποτέ!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.