Επιστολόχαρτα & Φάκελλοι

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct LetterHead Envelope

Αν και τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη του διαδικτύου και της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας η κλασσική εταιρική ταυτότητα έχει απωλέσει κάποια από τα υλικά της, όπως το επιστολόχαρτο, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις εκτυπώνεται από κάποιον προσωπικό εκτυπωτή, εντούτοις σε αρκετούς κλάδους, όπως είναι ο Νομικός, ο Ασφαλιστικός κλπ και σε πολλές περιπτώσεις οι επιχειρήσεις πρέπει να εκτυπώνουν εντυπωσιακά επιστολόχαρτα για ένα μοναδικό look and feel.

Σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία μας επιτρέπει να δημιουργούμε εντυπωσιακή εταιρική ταυτότητα και αληθινά προσωποποιημένη επικοινωνία. Το layout, ο τύπος του χαρτιού, το βάρος, η υφή, το χρώμα πρέπει να επιλεχθούν με μεγάλη προσοχή.

Στα χρόνια της ηλεκτρονικής επικοινωνίας ένα επιστολόχαρτο εξακολουθεί να είναι ένας οικονομικός και σημαντικός αγγελιοφόρος. Ακόμη και πριν διαβαστεί μία επιστολή το μήνυμα αρχίζει να φθάνει στον παραλήπτη, μέσω της ποιότητας του χαρτιού και της αφής. Μία καλοστημένη επιστολή θα ικανοποιήσει την όραση και ο παραλήπτης είναι έτοιμος να μας ακούσει. Ως ένα σημείο το επιστολόχαρτο μπορεί να επηρεάσει την ροή της πληροφορίας και να μειώσει τους θορύβους της επικοινωνίας.

Η FOTOLIO χρησιμοποιεί χαρτιά υψηλής ποιότητας σε 80, 90, 100 και 120 γραμμάρια σε μέγεθος Α4. Τα χαρτιά που χρησιμοποιούμε είναι κατάλληλα για εκτύπωση, φωτοαντίγραφα, χειρογραφή και συρραφή. ΤοΤο Το πιο δημοφιλές βάρος είναι αυτό των 80 γραμμαρίων. Ωστόσο αν εκτυπώνετε και στις δύο πλευρές θα ήταν καλύτερα να προτιμήσετε 100 ή 120 γραμμάρια. Τα βαρύτερα χαρτιά είναι πιο exclusive και αναδεικνύουν την εικόνα του σοβαρού, dependable, successful.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Κατάλογοι

Συσκευασία

Folders

Τσάντες

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
για όλα τα υπόλοιπα έντυπα της εταιρικής σας ταυτότητας;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP