Πολυτελείς εκδόσεις για εταιρική ταυτότητα από την FOTOLIO

Πολυτελείς εκδόσεις

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct LuxuryEditions

Η FOTOLIO έχει πολυετή παρουσία στον χώρο της παραγωγής πολυτελών εκδόσεων και των ειδικών εκδόσεων Τέχνης για οργανισμούς του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα.

Με την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης, άριστη εξυπηρέτηση πελατών και δεξιοτέχνες τεχνίτες η ομάδα μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να επιλέξετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε και να εκτυπώσετε όσα αντίτυπα επιθυμείτε.

Στην FOTOLIO έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε μία απλή έκδοση ή μία έκδοση υψηλών απαιτήσεων σε λίγα ή πολλά αντίτυπα, αλλά πάντα στην ίδια κορυφαία ποιότητα.

Επιλέξτε τα χρώματα που θέλετε, τον τύπο βιβλιοδεσίας, τον τύπο χαρτιού και τις ειδικές επεξεργασίες που είναι διαθέσιμες και δημιουργήστε μία αξεπέραστη έκδοση, η οποία θα ικανοποιήσει απόλυτα τους κατόχους της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ή για Λευκώματα, Βιβλία και άλλες εκδόσεις;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.