Βιβλία

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Books

Δεν υπάρχει κανένας λόγος η εκτύπωση ενός βιβλίου να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Στην FOTOLIO® η εκτύπωση βιβλίων έγινε απλή υπόθεση!

Έχετε μονόχρωμο περιεχόμενο ή τετράχρωμο; έχετε αποφασίσει το σχήμα; έχετε πλήρως σχεδιασμένη τη μορφή του και το εξώφυλλο; θέλετε να αναλάβουμε κάθε ενέργεια σχεδιασμού; Για κάθε σας απαίτηση, η απόλυτη λύση λέγεται FOTOLIO. Με εμπειρία που ξεκινάει από το 1988, είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθειά σας ώστε η παραγωγή σας να έχει τα χαρακτηριστικά που πραγματικά θέλετε! Άνθρωποι με εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία, αναλαμβάνουν κάθε σας έκδοση με μεράκι και με απόλυτο επαγγελματισμό ώστε να φτάνουν στα χέρια σας απτά αποτελέσματα που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αναγνώστες σας.

Μέσα από πολύχρονες και επιτυχημένες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένους και καταξιωμένους εκδοτικούς οίκους της χώρας μας, σε όλους τους εκδοτικούς τομείς, πετύχαμε να φτάσουν στα χέρια καταναλωτών εκδόσεις που συζητήθηκαν. Λογοτεχνικά, ποιητικά, πρακτικά συνεδρίων-ημερίδων, επιστημονικά, πανεπιστημιακά, ιστορικά, ταξιδιωτικά, παιδικά, μαγειρικής, και πολλές άλλες μορφές βιβλίων έχουν παραχθεί ή και δημιουργηθεί εικαστικά από την ομάδα της FOTOLIO. Πλήθος συνδυασμών από τύπους χαρτιών, βιβλιοδεσίας και φινιρίσματος θα σας δώσουν δεκάδες λύσεις ώστε να ισορροπήσει η ανάγκη σας με τα δεδομένα του κόστους.

Επιπρόσθετα, η λύση Print on Demand της FOTOLIO δίνει τη δυνατότητα σε συγγραφείς που λειτουργούν μέσω αυτοέκδοσης ή για νέους επίδοξους συγγραφείς να δημιουργήσουν και παράξουν μαζί μας την κάθε τους νέα εκδοτική προσπάθεια και πάντα, με τις προδιαγραφές και την ποσότητα που εκείνοι επιλέγουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πολυτελείς εκδόσεις

Ημερολόγια

Κατάλογοι

Συσκευασία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ
ή για Λευκώματα και Πολυτελείς εκδόσεις;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP