Συσκευασία για εκδόσεις και βιβλία από την FOTOLIO

Συσκευασία

Στη FOTOLIO έχουμε πολυετή παρουσία στον χώρο της παραγωγής πολυτελών εκδόσεων, λευκωμάτων και τόμων για ποικίλες χρήσεις. Από τις ειδικές εκδόσεις Τέχνης για μεγάλους οργανισμούς έως το πιο απλό λεύκωμα με φωτογραφίες, τα εξειδικευμένα στελέχη μας δημιουργούν εκτυπώσεις που ξεχωρίζουν.

Αν οι ανάγκες σας επεκτείνονται στο να συσκευάσετε τους τόμους , τις πολυτελείς εκδόσεις και τα λευκώματά σας, στη FOTOLIO έχουμε τις λύσεις και για τέτοιου είδους  συσκευσία.

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Packaging

Είτε πρόκειται για ένα απλό συρταρωτό κουτί, είτε για ένα κουτί πολυτελείας έχουμε την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσουμε την ιδέα που ταιριάζει καλύτερα στο ύφος και στην κάλυψη των αναγκών σας.

Συνδυάζοντας μία επιτυχημένη γραφιστική εφαρμογή με μία άρτια παραγωγή σάς διασφαλίζουμε ότι το τελικό προϊόν που θα παραλάβετε θα είναι είναι το “perfect fit” για τις εκδόσεις σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Προσκλήσεις

Μενού

Post cards

Profiles

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.