Προσκλήσεις για εταιρική επικοινωνία από την FOTOLIO

Προσκλήσεις

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Invitations

Η ηλεκτρονική πρόσκληση ποτέ δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή και καλαίσθητη, όσο η έντυπη. Αυτός ο ζωντανός οργανισμός που λέγεται χαρτί σε συνδυασμό με την Τέχνη της τυπογραφίας προσδίδουν άλλη διάσταση στην Επικοινωνία.

Ειδικά όταν πρόκειται για Προσκλήσεις, δηλαδή την πρόσκληση σε μία εκδήλωση ή σε ένα προσωπικό ή οικογενειακό γεγονός, η έντυπη επικοινωνία έχει τον πρώτο λόγο. Εξάλλου, το ποσοστό επιτυχίας της ταχυδρομικής επικοινωνίας με έντυπα είναι εξαιρετικά μεγαλύτερο από αυτό της ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Promo materials

Κατασκευή Σκηνικών

Κατασκευή Περιπτέρων

Υποδομή Συνεδρίων

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
ή για άλλες λύσεις Επικοινωνίας, Προβολής και Προώθησης;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.