Σκηνικά συνεδρίων και εκδηλώσεων από την FOTOLIO

Κατασκευή σκηνικών

fotolio-image

Η ολοκληρωμένη και καθετοποιημένη υποστήριξη εκδηλώσεων αποτέλεσε για την FOTOLIO επιτακτική ανάγκη, ώστε να είμαστε σε θέση να δίνουμε λύσεις στον κάθε μας πελάτη. Η καθετοποιημένη μονάδα σχεδιασμού, κατασκευής και εγκατάστασης σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη με σκηνικά, banners, σημάνσεις χώρων για συνέδρια, εκδηλώσεις και εκθεσιακά stand με ειδικές κατασκευές ή με προκατασκευασμένες δομές.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση, τον σχεδιασμό και την κατασκευή σε κάθε εκδήλωση που απαιτεί και κατασκευαστική λύση. Με πιστοποιημένη ποιότητα παραγωγής και άριστη εφαρμογή θα λάβετε το τελικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κύρος σας.

Αξιοποιώντας την εμπειρία των στελεχών μας δημιουργούμε πρωτοποριακές λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, βασισμένες σε ιδιαίτερα concept που προσδίδουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα με σύγχρονα υλικά άριστης ποιότητας που πάντα υπερέχουν οπτικά, χωρίς να έχουν υπερβολικό κόστος υλοποίησης.

Λειτουργούν αυτόνομα τμήματα:

  • Μελετών - Δημιουργίας Concept
  • Αρχιτεκτονικής Σχεδίασης
  • Εικαστικών Εφαρμογών και Προσαρμογών
  • Προγραμματισμού και Επιλογής Υλικού
  • Οπτικοακουστικών Εφαρμογών και Μελέτης Φωτισμού
    Προγραμματισμού Κατασκευών και Επίβλεψης Έργων
fotolio-image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ
ή για άλλες υπηρεσίες Εκδηλώσεων και Συνεδρίων;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.