Εταιρική ταυτότητα - Ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης FOTOLIO

Εταιρική ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι τα διαπιστευτήρια σας στην αγορά. Είναι η Εικόνα, η οποία σας επιτρέπει να ξεχωρίζετε και εκφράζει τα στοιχεία που σας διαφοροποιούν: την Φιλοσοφία, την Κουλτούρα και τις Αξίες σας!

Σχέδιο, σχήμα, χρώματα, εικόνα, γραμματοσειρά, τύπος χαρτιού συνδυάζονται για να αναδείξουν τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά και εμείς αναλαμβάνουμε να κάνουμε την τέλεια εκτύπωση, ώστε να αναδειχθεί ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια της Εταιρικής σας Εικόνας.

Επιλέξτε το προϊόν της Εταιρικής Ταυτότητας που σας ενδιαφέρει (επιστολόχαρτα, φάκελοι, folders, επαγγελματικές κάρτες) ή συνδυάστε τα για να έχετε μία ολοκληρωμένη επικοινωνιακή εικόνα χωρίς περιορισμούς.

Εταιρικές κάρτες

Επιστολόχαρτα & Φάκελοι

Folders

Μπλοκ σημειώσεων

Τσάντες

Sales kits & Ντοσιέ

Ημερολόγια

Post cards

Περιοδικά & Newsletters

Πολυτελείς εκδόσεις

Λευκώματα

Σήμανση

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Flyers & Leaflets

Πολύπτυχα έντυπα

Κατάλογοι

Profiles & Reports

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο project εκτύπων Εταιρικής ταυτότητας που κάναμε ποτέ!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.