Εκτύπωση Offset

Οι υπηρεσίες εκτύπωσης Offset ή λιθογραφική εκτύπωση όπως ονομάζεται είναι η παραδοσιακή και η πλέον κοινή μέθοδος εκτύπωσης. Οι πιο συνήθεις εφαρμογές συμπεριλαμβάνουν την εκτύπωση μεγάλου αριθμού περιοδικών, πολυσέλιδων φυλλαδίων, καταλόγων, εφημερίδων, βιβλίων, λευκωμάτων κτλ.

Πλεονεκτήματα

Στα πλεονεκτήματα της εκτύπωσης Offset περιλαμβάνονται:

  • Ευκρίνεια και καθαρότητα σε γράμματα, χρώματα και εικόνες
  • Εύκολη και γρήγορη δημιουργία print plates
  • Πολλές εναλλακτικές σε τύπους χαρτιού και σε επεξεργασίες
  • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων
  • Είναι η πιο οικονομική μέθοδος εκτύπωσης για μεγάλο αριθμό αντιτύπων.
Fotolio Yphresies Offset 02

Offset@FOTOLIO

Στην FOTOLIO η παραγωγή πραγματοποιείται σε εκτυπωτικές μονάδες του Γερμανικού οίκου Heidelberg. Οι μηχανές Offset χρησιμοποιούν σύστημα Computer-To-Plate, το οποίο βελτιώνει την Ποιότητα και επιτυγχάνει εξοικονόμηση. Η εκτύπωση είναι συνδεδεμένη με το τμήμα προεκτύπωσης μέσω της σουΐτας Prinect για online μετάδοση πληροφοριών, γεγονός που διασφαλίζει την πιστότητα της εκτύπωσης.

Η σουΐτα Prinect ImageControl είναι ένα σύστημα μέτρησης χρώματος ολόκληρου τυπωμένου φύλλου, για βέλτιστη ποιότητα στην εκτυπωμένη επιφάνεια. Το σύστημα προσφέρει δυνατότητα μέτρησης και σύγκρισης με τιμές εκτύπωσης σύμφωνα με το ISO 12647 ή με δοθέντα χρωματικά δοκίμια. 

Η FOTOLIO παρέχει επίσης την δυνατότητα εκτύπωσης χρωμάτων Pantone, μεταλλικών μελανιών, ειδικών μελανιών για μη απορροφητικές επιφάνειες καθώς και ειδικών αρωματικών βερνικιών και βερνικιών νερού.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Variable Data Printing

Συσκευασία

Προεκτύπωση

Εκτύπωση Ψηφιακή Offset

Offset, Digital και Digital Offset

Ο απόλυτος συνδυασμός για εκτυπώσεις κάθε είδους, στην Ποιότητα και στον Χρόνο που επιθυμείτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP