Ψηφιακή εκτύπωση εντύπων υψηλής ποιότητας από την FOTOLIO

Ψηφιακή εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση αναφέρεται σε μεθόδους εκτύπωσης από ένα ψηφιακό αρχείο απευθείας σε μια ποικιλία μέσων. Με τον όρο ψηφιακή εκτύπωση συνήθως αναφερόμαστε σε επαγγελματική εκτύπωση, όπου εκτελούνται εκτυπώσεις μικρού αριθμού αντιτύπων, από διάφορα ψηφιακά μέσα, χρησιμοποιώντας μεγάλου μεγέθους εκτυπωτές.

Η δημοτικότητα της ψηφιακής εκτύπωσης αυξάνεται ραγδαία. Για την παραγωγή μικρού αριθμού αντιτύπων σε αφίσες, φυλλάδια, καταλόγους, ενημερωτικά δελτία, κάρτες, φακέλλους, επιστολόχαρτα, direct mails και άλλες ενέργειες μάρκετινγκ, η ψηφιακή εκτύπωση είναι αχτύπητη και προσφέρει άριστη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας.

fotolio digitalPrint Quality

Υψηλή Ποιότητα, Υψηλής Ταχύτητας

Η ψηφιακή εκτύπωση κάνει όλη την διαδικασία της εκτύπωσης πολύ πιο εύκολη και απλή. Για αυτό μπορούν να δημιουργηθούν υλικά πολύ πιο γρήγορα και σε πολύ υψηλή ποιότητα. Αρκεί ένα σωστό αρχείο pdf, η ηλεκτρονική έγκριση από τον πελάτη και το αρχείο μπαίνει απευθείας στην εκτυπωτική διαδικασία, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτύπωση Ψηφιακή Offset

Εκτύπωση Offset

Συσκευασία

Variable Data Printing

Αξιοποιείστε

τις δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το καλύτερο project που κάναμε ποτέ!

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.