Υπηρεσίες προεκτύπωσης και μετεκτύπωσης από την FOTOLIO

Υπηρεσίες Προεκτύπωσης

Η FOTOLIO διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες και υπερσύγχρονα εργαλεία στο στάδιο του σχεδιασμού και της προεκτύπωσης, ώστε να σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, στην υψηλότερη ποιότητα.

Στο τμήμα της προεκτύπωσης παρέχεται η δυνατότητα σχεδιασμού των εντύπων που παράγουμε καθώς και των προϊόντων κυτιοποιίας και των ειδικών κατασκευών, είτε με τη βοήθεια έμπειρων και καταξιωμένων σχεδιαστών της εταιρείας, είτε με την καθοδήγηση του πελάτη.

Τα έντυπα που σχεδιάζονται αφορούν μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από ένα απλό μονόφυλλο έως και ένα βιβλίο-λεύκωμα ή ένα πακέτο διαφημιστικής καμπάνιας. Στις καθημερινές εργασίες περιλαμβάνονται οι επεξεργασίες των εικόνων (4χρωμα – δίτονα κλπ.) που παρέχονται από τους πελάτες είτε από έτοιμα αρχεία, είτε από σκανάρισμα. Τα έτοιμα προς εκτύπωση αρχεία (pdf) που παραλαμβάνονται από τους πελάτες υπόκεινται σε πλήρη τεχνικό έλεγχο για την αρτιότητά τους, ώστε να είναι πραγματικά εκτυπώσιμα, ενώ παράλληλα παρέχονται τεχνικές οδηγίες – συμβουλές στους πελάτες για την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Το μοντάζ των αρχείων αυτών γίνεται σε πλατφόρμα Heidelberg Prinect SignaStation και ο τελικός έλεγχος του επιτυγχάνεται με την εκτύπωση blueprint σε plotter ή και σε ψηφιακό δοκίμιο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτύπωση Ψηφιακή Offset

Εκτύπωση Ψηφιακή

Εκτύπωση Offset

Συσκευασία

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

για την πληθώρα των εναλλακτικών λύσεων που μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.