Εκτύπωση ψηφιακή offset σε σχήμα Β2 και Α3 plus από την FOTOLIO

Εκτύπωση Digital Offset

Η υβριδική τεχνολογία, της ψηφιακής offset διευρύνει τους ορίζοντες της εκτύπωσης.

Η FOTOLIO είναι εξοπλισμένη με δύο ψηφιακά πιεστήρια Offset έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει κορυφαία ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης μικρού σχήματος (Α3 plus) και μεγάλου σχήματος (B2), όπως και νέες εκτυπωτικές δυνατότητες για μικρό τιράζ, καθώς και παραγωγή εξατομικευμένων εντύπων μέσω της εκτύπωσης με μεταβλητά δεδομένα.

Fotolio OnDemandPrint

Εκτύπωση μικρού αριθμού αντιτύπων

Στην FOTOLIO μπορούμε να εκτυπώσουμε όσα ακριβώς χρειάζεστε! Με μία διαφορά: το βιβλίο, το έντυπο, η συσκευασία ή η αφίσα που θα σας εκτυπώσουμε θα είναι ακριβώς ίδια σε ποιότητα με αυτήν που καθορίζουν οι προδιαγραφές σας και δεν θα είναι απλώς ένα δείγμα.

Με την εκτύπωση μικρού αριθμού αντιτύπων σας εξασφαλίζουμε κάτι περισσότερο: εξοικονόμηση χρημάτων. Αν υπολογίσετε τα κόστη μεταφοράς, αποθήκευσης, δέσμευσης χρημάτων κτλ, τότε να είστε βέβαιοι ότι το κόστος ψηφιακής εκτύπωσης είναι πολύ μικρότερο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συσκευασία

Variable Data Printing

Large format printing

Μετεκτύπωση

Δοκιμάστε σήμερα

τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρει η εκτύπωση με τις ψηφιακές offset της FOTOLIO
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.