Συσκευασία για επιχειρήσεις εστίασης από την FOTOLIO

Συσκευασία

Στη FOTOLIO οι επιχειρήσεις εστίασης βρίσκουν τον κατάλληλο προμηθευτή για τη συσκευασία των προϊόντων τους. 'Ο,τι είδους, τύπου και μεγέθους επιχείρηση και αν έχετε στον κλάδο της εστίασης έχουμε δεσμευτεί να δημιουργούμε για εσάς συσκευασίες που είναι κατάλληλες για τα προϊόντα σας.

Με τη δυνατότητα να σας παρέχουμε δείγμα για το προϊόν που επιθυμείτε να συσκευάσετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η τελική παραγωγή που θα παραλάβετε θα είναι άριστη τόσο ποιοτικά όσο και πρακτικά.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένες πιστοποιήσεις μας για τον κλάδο των τροφίμων (HACCP, 22000: 2005) σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και τον τεχνολογικά άρτιο εξοπλισμό, σάς διασφαλίζουν ότι τα τρόφιμά σας θα συσκευαστούν με ασφάλεια, ακόμη και στην περίπτωση που θα έρθουν σε άμεση επαφή με τη συσκευασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εταιρικές κάρτες

Πολυτελείς εκδόσεις

Τσάντες

Sales kits

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ή για άλλες λύσεις Προβολής και Προώθησης των προϊόντων σας;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.