Πολυσέλιδα έντυπα

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct MultiPages

Στην FOTOLIO αντιλαμβανόμαστε ότι τα έντυπά σας αντανακλούν εσάς και την επιχείρησή σας. Η παραγωγή του εντύπου σας είναι η ραχοκοκαλιά της επικοινωνίας σας με τους πελάτες, αλλά και τους υποψήφιους πελάτες σας.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε, ώστε να αυξήσετε την συνολική αποτελεσματικότητα του εντύπου σας και των προϊόντων σας, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα εκτύπωσης χαμηλού όγκου παραγγελιών, ακόμα και με αυθημερόν παραδόσεις για συγκεκριμένες καμπάνιες.

Αρκετές φορές ο όγκος της πληροφορίας που θέλετε να μεταδώσετε δεν χωράει σε ένα φυλλάδιο, ενώ δεν είναι αρκετός για να γεμίσει έναν κατάλογο. Σε αυτές τις περιπτώσεις το πιο κατάλληλο έντυπο είναι ένα έντυπο με 8, 16 ή 48 σελίδες. Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε ότι ακριβώς χρειάζεται ο πελάτης ή ο συνεργάτης σας. Σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος και με διάφορους τύπους βιβλιοδεσίας αυτή η μορφή εντύπου είναι ιδανική για μικρούς προϊοντικούς καταλόγους, βιβλία εργασίας, εγχειρίδια χρήσης, προγράμματα εκδηλώσεων και πολλά ακόμη.

Εκμεταλλευτείτε την ικανότητά μας να εκτυπώνουμε με την ίδια ευκολία και Υψηλή Ποιότητα, τόσο προϊόντα μικρού τιράζ, όσο και μεγάλες ποσότητες, ανάλογα με την ζήτηση και το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε ό,τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε.

Οι παραγωγές μας διακρίνονται για την τεχνική υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και εξασφαλίζουν την ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων του έργου σας, για να έχετε το αποτέλεσμα που σας εκφράζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εταιρικές κάρτες

Υποδομή συνεδρίων

Sales kits & Ντοσιέ

Συσκευασία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ ΕΝΤΥΠΑ
ή για τα υπόλοιπα έντυπα προβολής και προώθησης;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP