Fotolio για Designers

Εάν είστε Γραφίστας, Graphic Designer, Δημιουργικό γραφείο ή εταιρεία Σχεδιαστών στην FOTOLIO θα βρείτε την πιο προηγμένη τεχνολογία στον κλάδο της εκτύπωσης, απεριόριστες δυνατότητες, κορυφαία Τεχνογνωσία και Άριστη εξυπηρέτηση. Στον κόσμο της FOTOLIO εσείς, οι επαγγελματίες της Έντυπης Επικοινωνίας κατέχετε μία ιδιαίτερη θέση.

Στην FOTOLIO βρίσκετε τον ιδανικό στρατηγικό συνεργάτη, γιατί σας διασφαλίζουμε Ευελιξία, Ποιότητα, Ταχύτητα και Αξιοπιστία και σας προσφέρουμε την μοναδική ψηφιακή Offset Indigo 10000 για εκτυπώσεις σε μέγεθοςΒ2 ( 50x70).

Ανακαλύψτε σήμερα τα οφέλη της ψηφιακής Offset B2 και δημιουργήστε έντυπα, συσκευασίες, folders, καταλόγους και αφίσες, ακόμη και σε λίγα αντίτυπα.

Ποιότητα Offset σε Ψηφιακή ταχύτητα

fotolio fotolio360 for designers digital offset B2

Ο εξοπλισμός μας προσφέρει στους γραφίστες την δυνατότητα πολλών επιλογών: εκτύπωση digital offset A4+ και Β2 (50 Χ 70), Συσκευασία, ειδικές κατασκευές, εκτύπωση Μονοχρωµίας, Διχρωµίας, Τριχρωµίας, Τετραχρωµίας, εκτύπωση Pantone, Μεταλλικά Pantone και εκτύπωση λευκού. Επίσης, η FOTOLIO παραδίδει Εκτύπωση Μεταβλητών Δεδοµένων (VDP) με Αρίθµηση, Προσωποποίηση, Μεταβλητά Barcode, Μεταβλητές Εικόνες.

Fotolio OnDemandPrint

Εκτύπωση μικρού αριθμού αντιτύπων

Ότι κι αν έχετε σχεδιάσει, στην FOTOLIO έχουμε μετατρέψει, την απαιτητική διαδικασία εκτύπωσης σε μία απλή υπόθεση! Εδώ έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες σας κάθε φορά.

Στην FOTOLIO μπορούμε να εκτυπώσουμε όσα ακριβώς χρειάζεστε! Με μία διαφορά: το έντυπο, η συσκευασία ή η αφίσα που θα σας εκτυπώσουμε θα είναι ακριβώς ίδια σε ποιότητα με αυτήν που καθορίζουν οι προδιαγραφές σας και δεν θα είναι απλώς ένα δείγμα.

Με την εκτύπωση μικρού αριθμού αντιτύπων σας εξασφαλίζουμε κάτι περισσότερο: σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Fotolio TEASleave

Η ιδανική λύση για εκτύπωση δειγμάτων

Η ψηφιακή εκτύπωση Offset σας προσφέρει την δυνατότητα να φτιάξετε μικρό αριθμό δειγμάτων, ακριβώς όπως θα είναι και στην τελική τους μορφή. Έτσι, μπορείτε να καθορίσετε πιο συγκεκριμμένα την ζήτηση πριν προχωρήσετε σε εκτύπωση μεγαλύτερου αριθμού. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της δοκιμαστικής τοποθέτησης στην αγορά, εμείς είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να σας προσφέρουμε άμεσα την μεγαλύτερη ποσότητα που επιθυμείτε.

Fotolio Yphresies proektyposh metektyposh 09

Υπηρεσίες μετεκτύπωσης

Σε επίπεδο μετεκτύπωσης οι γραφίστες μπορούν να επιλέξουν ειδικές επεξεργασίες, πολλές επιλογές σε βιβλιοδεσία, Πλαστικοποίηση, Ειδικές πλαστικοποιήσεις, Τοπικό ή Ολικό UV, Γκοφρέ, Μορφοκοπή µε καλούπι, Λαµινάρισµα, Ξυστό, Περφορέ, Πίκµανση, Σακουλοποίηση, Γωνιοκοπή, Κοπή Router, Κοπή Laser και πολλά ακόμη.

Υπηρεσία Printelligence by FOTOLIO

fotolio printelligence slider02

Η υπηρεσία Printelligence είναι διαθέσιμη από την FOTOLIO για ένα πλήθος εκτυπωτικών εργασιών, όπως: folders, brochures, leaflets, προσκλήσεις, τσάντες, προϊόντα συσκευασίας, περιοδικά και πολλά ακόμη. Είναι η ιδανική λύση για Graphic Designers που θέλουν να δημιουργήσουν προσωποποιημένες καμπάνιες για τους πελάτες τους και να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την αλληλεπίδραση με το κοινό τους. Με την υπηρεσία Printelligence της FOTOLIO οι εκτυπώσεις μιλούν απευθείας στον τελικό παραλήπτη, αναδεικνύουν την εξατομίκευση και το στοχευμένο Marketing.

Οι 6 όψεις της Υπηρεσίας Printelligence

Η ομάδα της FOTOLIO, με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σας βοηθά να δημιουργήσετε ξεχωριστές καμπάνιες και να απευθυνθείτε στοχευμένα στο κοινό που σας ενδιαφέρει! Προ(σ)καλέστε τους πελάτες σας σε ένα μοναδικό παιχνίδι διαφορετικότητας εκτυπώνοντας διαφορετικά σχέδια από ένα και μόνο σχεδιαστικό αρχείο. Ζήστε και εσείς τη μοναδική εμπειρία της υπηρεσίας Printelligence.

Μεταβλητά δεδομένα σε μεγάλο σχήμα: Νιώστε ελεύθεροι και δημιουργικοί χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα παραγωγής μεταβλητών δεδομένων σε μέγεθος 53 Χ 73 εκ.!
Barcodes: ‘Ασφαλείστε’ τις εκτυπωτικές σας εργασίες και εξασφαλείστε μοναδικότητα με τη δυνατότητα εκτύπωσης barcode μίας ή δύο διαστάσεων.
Variable imaging: Η εφαρμογή εκτύπωσης διαφορετικών εικόνων και φωτογραφιών σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας μοναδική συλλογή από θέματα.
Κωδικοί & Αρίθμηση: Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εκτύπωσης μοναδικών αριθμών και κωδικών και δημιουργήστε τους δικούς σας διαγωνισμούς και κληρώσεις.
Προσωποποίηση: Μιλήστε απευθείας στους πελάτες σας με τη δυνατότητα αλλαγής προσφώνησης και περιεχομένου στα κείμενά σας.
Χρωματική παλέττα: Επιλέξτε την πολυχρωμία στα έντυπά σας και δημιουργήστε τη δική σας χρωματική παλέτα στις εκτυπωτικές σας εργασίες.

Digital Offset Indigo10000

FOTOLIO Indigo 10000 B

Γεια σας! Είμαι η Indigo 10000! Είμαι ένα από τα νεότερα μέλη της ψηφιακής οικογένειας πιεστηρίων της FOTOLIO. Για την ακρίβεια είμαι η μοναδική Indigo 10000 στην Ελλάδα και θα με βρείτε μόνο στην FOTOLIO!

Είμαι πολύ ευέλικτη και με χαρακτηρίζει η δυνατότητά μου να εκτυπώνω πολλά διαφορετικά υλικά. Με σχήμα B2 (53×75 cm) καλύπτω ανάγκες που μέχρι σήμερα, λόγω μεγέθους, ήταν περιορισμένες. Κάποιες από τις νέες δυνατότητες μου είναι

  • η προσωποποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων,
  • η παραγωγή μικρού τιράζ αφισών καθαρού σχήματος 50 x 70cm,
  • η δημιουργία folder,
  • η εκτύπωση εξώφυλλων βιβλίων με αυτιά,
  • η εκτύπωση 8σέλιδων εντύπων Α4 καθώς και
  • η εκτύπωση κουτιών συσκευασίας.

Τέλος, υλοποιώ εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων, όπου οι εικόνες και τα κείμενα μπορεί να είναι διαφορετικά από αντίτυπο σε αντίτυπο. Και μην ξεχνάτε είμαι μοναδική!

Indigo5600

Εγώ είμαι η μικρότερη αδελφή στην οικογένεια Indigo και προσφέρω τέλεια εκτύπωση λευκού μελανιού σε μαύρες επιφάνειες, παρέχοντας νέες δυνατότητες στην παραγωγή δημιουργικών εφαρμογών. Προσφέρω άψογη εκτύπωση σε ειδικά και πιστοποιημένα χαρτιά και σε διάφορα υλικά σε μέγεθος 33×48,3 cm με εφάμιλλη χρωματική και τονική απόδοση με την ποιότητα της offset, συνδυασμένης πάντοτε με την δυνατότητα της προσωποποίησης.

fotolio fotolio360 for designers print your big ideas

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

...τα μοναδικά οφέλη των υπηρεσιών FOTOLIO360 και επικοινωνήστε μαζί μας στο 216 6000500 ή συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP