Εκτυπώσεις large format για κάθε είδους προβολή από την FOTOLIO

Large Format Printing

Η FOTOLIO προσφέρει υπηρεσίες εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους που βοηθούν τις επιχειρήσεις να προσελκύουν τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή. Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν εκτυπώσεις για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς χώρους.

fotolio interior banner

Εσωτερικοί χώροι

Προσελκύστε νέους πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με μία από τις πιο οικονομικές λύσεις προβολής, που είναι διαθέσιμες. Τα banners είναι ορατά, διαβάζονται και επηρεάζουν κάθε μέρα, πάλι και πάλι. Είτε θέλετε να αυξήστε την γνώση του ονόματος ή του προϊόντος σας, είτε να ενημερώσετε για ειδικές προσφορές, να προωθήσετε μία εκδήλωση ή να οδηγήσετε τους επισκέπτες μίας έκθεσης στο δικό σας περίπτερο, τα έγχρωμα banners είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνετε εντύπωση και να προκαλέσετε ενθουσιασμό.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτύπωση Ψηφιακή Offset

Υλικά & Επεξεργασία

Συσκευασία

Variable Data Printing

Είμαστε έτοιμοι...

... για να δημιουργήσουμε μαζί την καλύτερη εκτύπωση μεγάλου μεγέθους που κάναμε ποτέ!

Επικοινωνήστε μαζί μας

TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.