Εμπειρία FOTOLIO σημαίνει ευελιξία, εξυπηρέτηση, ολοκληρωμένες λύσεις

The F Experience

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η συσκευασία, τα έντυπα ή η εταιρική σας ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας σας και εργαζόμαστε με έμπνευση και μεράκι για να την αναδείξουμε. Σχεδιάζουμε και χτίζουμε εμπειρίες που διευκολύνουν την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, με γνώμονα την δική σας ικανοποίηση και την Υψηλή Ποιότητα.

Η διαφοροποίησή μας βασίζεται στο 4πτυχο: Ευελιξία, Πελατοκεντρική φιλοσοφία, Άριστη εξυπηρέτηση και Ολοκληρωμένες λύσεις.

fotolio flexibility

Ευελιξία

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην κατανόηση της δουλειάς σας και προτείνουμε την λύση που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ και στο κοινό που απευθύνεστε.

Για εμάς αποτελεσματική εκτύπωση είναι αυτή που σας προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, στην ποσότητα και στον χρόνο που το επιθυμείτε, καθώς και σε άριστη τιμή για την Ποιότητα που θα παραλάβετε.

Στην FOTOLIO έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε Ποιότητα βιομηχανικής παραγωγής ακόμη και για λίγα αντίτυπα. Η ευελιξία στην παραγωγή μας δίνει την δυνατότητα να διατηρούμε την ίδια υψηλή ποιότητα, είτε εκτυπώνουμε λίγα, είτε εκτυπώνουμε χιλιάδες αντίτυπα.

fotolio integrated solutions

Ολοκληρωμένες λύσεις

Κάθε μέρα, αφιερώνουμε τις καρδιές και τα μυαλά μας για να παράγουμε το καλύτερο υλικό για εσάς και να σας προσφέρουμε ένα ευρύ μίγμα υπηρεσιών το οποίο ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για έντυπα, είτε πρόκειται για ένα απλό φυλλάδιο, είτε για ένα απαιτητικό κατάλογο με εξατομικευμένη πληροφορία ή ακόμη και για μία ολοκληρωμένη παρουσία σε έκθεση ή σε ένα συνέδριο.

Σήμερα η FOTOLIO σας υποστηρίζει με ακόμη περισσότερες υπηρεσίες όπως εκθεσιακά υλικά, αφίσες, photo booths, stands, σκηνικά συνεδρίων, εταιρικά δώρα και πολλά ακόμη.

Ένα newsletter για εσάς!
Με νέα, χρήσιμες πληροφορίες, χρηστικά άρθρα και ειδικά αφιερώματα.

Εγγραφείτε σήμερα και γίνετε μέρος της δημιουργικής Κοινότητας της FOTOLIO :-)

Εγγραφείτε στο Newsletter

TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.