The F People

Μια έμπειρη ομάδα, με υψηλή Τεχνογνωσία και βασικά χαρακτηριστικά την Ευελιξία, την Ταχύτητα και την Αποτελεσματικότητα. Είμαστε κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να υλοποιούμε έργα μεγάλης δυσκολίας και ποικιλία αναγκών προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους λιθογράφους με βαθιά γνώση του αντικειμένου, designers, digital marketers, ικανούς τεχνίτες της ψηφιακής εκτύπωσης, data analysts, εξαιρετικά στελέχη εξυπηρέτησης πελατών.

Στην FOTOLIO δεν εστιάζουμε μόνο στο τι κάνουμε, αλλά κυρίως στο πως το κάνουμε!

FOTOLIO Team photo all together

Η Ομάδα μας

Διοικητικές υπηρεσίες

Διαφορετικά τμήματα. Διαφορετικές κουλτούρες, Διαφορετικά ωράρια. Η εσωστρέφεια της οικονομικής διαχείρισης σε ευθυγράμμιση με την εξωστρέφεια της Επικοινωνίας. Ένα μοναδικό συνοθύλλευμα εμπειριών και ικανοτήτων. Υπέροχοι άνθρωποι που φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια, ώστε όλα να δουλεύουν ρολόι. Η Μαίρη, ο Φώτης, η Στέλλα, η Ανδριάννα, ο Γιώργος και ο Βασίλης. Στελέχη που κινούνται αθόρυβα, αλλά δημιουργικά και με ταχύτητα.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το χαμόγελο, που μπορείς να το δεις ακόμη και από το τηλέφωνο. Λιγομίλητοι με εμάς, αλλά ενθουσιώδεις όταν πρόκειται για τους Πελάτες. Εργατικοί και ρεαλιστές προσεγγίζουν τα θέματα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Ο Αλέξανδρος, η Διονυσία, η Αθηνά, ο Πάνος, ο Τάσος, ο Γιώργος και μαζί τους ο Ηλίας, ο Σπύρος και ο Δημήτρης γράφουν χιλιόμετρα εντός της εταιρείας για να διατηρήσουν την Εξυπηρέτηση στα υψηλότερα επίπεδα και να προσφέρουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για οποιοδήποτε θέμα.

Δημιουργικό

Οι καλλιτέχνες της εταιρείας, γραφίστες με πολυετή εμπειρία στέλνουν στην Παραγωγή άρτιες δουλειές. Ο Νίκος, η Σοφία, ο Στέλιος, η Θάλεια, η Τζωρτζίνα, ο Ηλίας, η Γεωργία, και η Ξένια κατανοούν την αξία της πρόβλεψης και της σωστής προετοιμασίας και με τα πανίσχυρα μηχανήματα και τις τεράστιες οθόνες τους διασφαλίζουν ότι το έργο θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Ψηφιακή εκτύπωση

Εδώ η έννοια Παράδοση αποκτά άλλη σημασία. Η έκφραση "Σε πόσα λεπτά θα είναι έτοιμα;" έχει αντικαταστήσει την φράση "Σε πόσες ημέρες είπες;". Ο χώρος τους θυμίζει Κλινική και η θερμοκρασία παραπέμπει στους καιρούς των Παγετώνων! Ο Πασχάλης στέλνει συνεχώς έντυπα προς παραγωγή και ο Άλκης, ο Δημήτρης και ο Γιώργος θα κάνουν τα μαγικά τους για να τα παραδώσουν on-time!

Παραγωγή

Στα χέρια τους οι μηχανές κελαηδούν! Είναι η καρδιά του εργοστασίου. Ικανοί και έμπειροι χειριστές εξελιγμένων μηχανημάτων με υψηλή τεχνογνωσία έχουν εμποτιστεί από το μικρόβιο της Κορυφαίας Ποιότητας. Όπως και στον χώρο της υψηλής μαγειρικής, είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος. Μία πολυπληθής ομάδα, η οποία βρίσκεται πίσω από κάθε εκτύπωση, βιβλιοδεσία, πλαστικοποίηση, φινίρισμα. Μία ασυναγώνιστη ομάδα, η οποία έχει ανεβάσει την Ποιότητα σε ... άλλα επίπεδα!

Ένα newsletter για εσάς!
Με νέα, χρήσιμες πληροφορίες, χρηστικά άρθρα και ειδικά αφιερώματα.

Εγγραφείτε σήμερα και γίνετε μέρος της δημιουργικής Κοινότητας της FOTOLIO :-)

Εγγραφείτε στο Newsletter

TOP