Καριέρα στην FOTOLIO και στον χώρο της τυπογραφίας

Καριέρα

Η FOTOLIO είναι το ιδανικό μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους που αμφισβητούν καθημερινά το κατεστημένο, τρέφονται από την Καινοτομία και δεν σταματούν να σκέφτονται πώς θα κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

Εδώ, όλοι φροντίζουμε να εξελισσόμαστε και προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε τρόπους για να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που δουλεύουμε ΜΑΖΙ.

Ρίξτε μια ματιά στον κόσμο της FOTOLIO και αν πιστεύετε ότι ταιριάζετε στείλτε μας το βιογραφικό σας. Ακόμη και εάν δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση σήμερα θα κρατήσουμε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την πρώτη ευκαιρία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Κηφισού 157-159

Άγιος Ιωάννης Ρέντη
Τ.Κ. 18233, Αθήνα
T: (+30) 216 6000500
F: (+30) 216 6000505
E: [email protected]

TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.