Μενού για καφε-εστιατόρια-μπαρ από την FOTOLIO

Μενού

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Menus

Με νου (!!!) και φαντασία!

Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε όταν ετοιμάζουμε τις προτάσεις μας για εκπροσώπους ξενοδοχείων, καταλυμμάτων, εστιατορίων, καφενείων και μπαρ.

Με τον νου θα εξασφαλίσουμε ότι όλες οι παράμετροι της εκτυπωτικής διαδικασίας έχουν μελετηθεί με λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλιστεί η Άριστη Ποιότητα. Αφήνουμε την Φαντασία μας ελεύθερη σε όλα τα θέματα που αφορούν σε είδη χαρτιού, σχήματα, τρόπους βιβλιοδεσίας, τύπους τελικής επεξεργασίας, μεταβλητά δεδομένα.

Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: να ενημερώσετε σωστά τους πελάτες σας και να προβάλλετε με ξεχωριστό τρόπο τα προϊόντα σας. Σε αυτό το πλαίσιο,  η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας είναι στην διάθεσή σας για να δημιουργήσουμε μαζί τα πιο όμορφα Menu και όχι μόνο!

Και μην ξεχνάτε: Στην FOTOLIO μπορείτε να παραγγείλετε λίγα κομμάτια και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της προσωποποίησης με την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ MENU
ή για άλλα έντυπα ειδικά για Εστιατόρια και Ξενοδοχεία;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.