Σουπλά και Σουβέρ για επιχειρήσεις εστίασης από την FOTOLIO

Σουπλά - Σουβέρ

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct SousPlat SousVere

Δώστε το δικό σας ύφος στις επιφάνειες των γευμάτων!

Δημιουργήστε μία ισχυρή εικόνα για το εστιατόριο ή το καφέ σας με τα χάρτινα σουπλά (sous plat) που θα εκτυπώσετε στην FOTOLIO. Δεν κρατούν μόνο τα τραπέζια σας τακτοποιημένα, αλλά σας βοηθούν να καθορίσετε το ύφος για τις υπηρεσίες σας. Ένα σχέδιο σουπλά που ταιριάζει απόλυτα με το εμπορικό σήμα σας μπορεί να είναι το κρίσιμο κομμάτι που ολοκληρώνει μια γευστική εμπειρία.

Σκεφτείτε δημιουργικά και χρησιμοποιείστε τις επιφάνειες των σουπλά για να προσφέρετε ευχάριστες εκπλήξεις στους πελάτες σας, να τους δώσετε χρήσιμες πληροφορίες ή ακόμη και να τους δώσετε την ευκαιρία για παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε για εξατομίκευση των μηνυμάτων σας με την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων.

Στην FOTOLIO μπορείτε να παραγγείλετε λίγα κομμάτια ή να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες προσωποποίησης και της εκτύπωσης με μεταβλητά δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.