Τσάντες για επιχειρήσεις εστίασης από την FOTOLIO

Τσάντες

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Bags

Στην FOTOLIO η εκτύπωση χάρτινων τσαντών εξελίσσεται σε τέχνη. Είτε πρόκειται για τσάντες προϊόντων, ή για τσάντες δώρων ή ακόμη και για τσάντες συνεδρίων και εκθέσεων το μήνυμά σας διαδίδεται γρήγορα και εύκολα.

Από μία απλή χάρτινη τσάντα με χούφτα ή με σχοινάκια, έως τις πλαστικοποιημένες τσάντες μεγάλου μεγέθους στην FOTOLIO δημιουργούμε κάτι πολύ περισσότερο. Με την χρήση της υπηρεσίας Printelligence δημιουργούμε τσάντες που είναι μοναδικές για τον κάθε χρήστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Κατάλογοι

Υποδομή συνεδρίων

Κατασκευή περιπτέρων

Κατασκευή σκηνικών

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ
ή για άλλα προϊόντα σήμανσης, Προβολής και Προώθησης;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.