Εκθεσιακά περίπτερα για εταιρική επικοινωνία από την FOTOLIO

Κατασκευή περιπτέρων

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Exhibition

Για την  FOTOLIO ο σχεδιασμός του περιπτέρου σας είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια που συνθέτουν την εκθεσιακή σας παρουσία. Τα στελέχη μας είναι άνθρωποι στο χώρο του design, με φρέσκες  ιδέες, έξυπνες λύσεις και με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν. Με γνώμονα το σύγχρονο design δημιουργούμε για εσάς τη βέλτιστη κατασκευαστική λύση εκθεσιακού περιπτέρου, προσαρμοσμένη ακριβώς στις λειτουργικές σας ανάγκες και προβάλλουμε την εταιρική σας ταυτότητα και τα προϊόντα σας, με τον καλύτερο τρόπο.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εταιρικής επικοινωνίας σας σε εμπορικές και κλαδικές εκθέσεις, δημιουργούμε με μεράκι ξεχωριστά εκθεσιακά περίπτερα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας, αναδεικνύοντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Η εταιρία γνωρίζει και χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα υλικά, άριστης ποιότητας επιτυγχάνοντας αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και λειτουργίας. Διαθέτει μία εξαιρετικά σύγχρονη μονάδα κατασκευών, ώστε να μπορεί να παραδίδει τα έργα της (εκθεσιακή εκδήλωση, περίπτερα κτλ) και παράλληλα έναν ποικίλο εξοπλισμό τον οποίο ανανεώνει διαρκώς.

Με τις λύσεις μας, έχετε σίγουρη επιτυχία και πραγματική απόδοση στο πλαίσιο του προϋπολογισμού σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.