Αφίσες

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Posters

Οι αφίσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών, όπως για εσωτερική διακόσμηση, για προβολή σε εξωτερικούς χώρους, για χρήση σε εκθέσεις, σε κινηματογράφους ή θέατρα, σε σημεία λιανικής και σε σούπερ μάρκετ. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προωθητικές ενέργειες προϊόντων, υπηρεσιών, εκδηλώσεων, ως σημάνσεις κτιρίων και γραφείων. Αφίσες χρησιμοποιούν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι πολιτικοί, οι διοργανωτές εκδηλώσεων, τα καταστήματα, τα ταξιδιωτικά γραφεία, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια και ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς. Είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να διαδώσουμε την ίδια πληροφορία προς όλες τις κατευθύνσεις σε έναν συγκεκριμμένο χώρο.

Το κλειδί της επιτυχίας της αφίσας είναι η ευρηματικότητα και το δημιουργικό της ώστε να κερδίσει το βλέμμα και την προσοχή του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Με την λύση FOTOLIO, όπου εκτυπώνετε την ποσότητα που θέλετε κάθε φορά, έχετε με το λιγότερο δυνατό κόστος, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στην προβολή. Με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σε διάσταση παραγωγής μπορείτε να αξιοποιήσετε όλους τους πιθανούς τρόπους ανάρτησης και προβολής.

Δώστε σημασία στο κεντρικό σας μήνυμα, στην θέση και εμφάνιση των σταθερών σας εικαστικών, στις χρωματικές αντιθέσεις και στις χρωματικές επιλογές, οι οποίες καθορίζονται τόσο από την εταιρική σας ταυτότητα ή τα γενικά εικαστικά του θέματος, όσο και από το σημείο ανάρτησης ώστε να είναι ευανάγνωστες οι πληροφορίες. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς:

εφαρμογές σε ειδικά σχήματα, εκτύπωση σε μονή ή διπλή όψη για εφαρμογές σε διάφανες επιφάνειες (π.χ. τζάμια καταστημάτων), παραγωγή σε ειδικά χαρτιά, εφαρμογή πλαστικοποίησης (ματ ή γυαλιστερής), αλλά και ειδικές εφαρμογές Spot UV (Τοπικό UV).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Promo materials

Flyers & Leaflets

Πολυσέλιδα έντυπα

Πολύπτυχα έντυπα

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ
ή για άλλες λύσεις Επικοινωνίας, Προβολής και Προώθησης;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP