Κατάλογοι

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Catalogs

Ένας καλοσχεδιασμένος κατάλογος είναι το καθημερινό εργαλείο πώλησης και ένα σημαντικό όπλο για τις συναντήσεις σας με πελάτες και συνεργάτες.

Η FOTOLIO σας προσφέρει πολλές εναλλακτικές για την εκτύπωση του καταλόγου σας, είτε σε μεγάλο αριθμό αντιτύπων, είτε σε εκτύπωση On-Demand, όπου μπορείτε να εκτυπώσετε μικρότερες ποσότητες. Αυτό σας προσφέρει την δυνατότητα να ανανεώνετε συχνά το περιεχόμενο χωρίς να σκέφτεστε το κόστος του στοκ ή να εκτυπώνετε ακριβώς αυτό που θέλετε για μία εκδήλωση, μία συνάντηση ή μία καμπάνια.

Έχετε μονόχρωμο περιεχόμενο ή τετράχρωμο; έχετε αποφασίσει το σχήμα; έχετε πλήρως σχεδιασμένη τη μορφή του και το εξώφυλλο; θέλετε να αναλάβουμε κάθε ενέργεια σχεδιασμού; Θέλετε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που έχετε σε μια άλλη βάση, ώστε να είναι πάντα επίκαιρη η έκδοση; Με εμπειρία που ξεκινάει από το 1986, είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθειά σας, ώστε η παραγωγή σας να έχει τα χαρακτηριστικά που πραγματικά θέλετε!

Οι εναλλακτικές λύσεις θα ικανοποιήσουν την κάθε απαίτηση σε συνδυασμό με το επιθυμητό τελικό κόστος που προτίθεστε να δαπανήσετε. Προσφέρουμε πλήθος συνδυασμών από τύπους χαρτιών, βιβλιοδεσίας και φινιρίσματος θα σας δώσουν δεκάδες λύσεις ώστε να ισορροπήσει η ανάγκη σας με τα δεδομένα του κόστους.

Σημειώστε δυνατότητες:

  • Εισαγωγή μεταβλητών δεδομένων από πολλαπλούς τύπους και πηγές αρχείων
  • Διαχείριση της μορφής των δεδομένων και ταξινόμηση με βάση τα κριτήρια της επιλογής σας
  • Εισαγωγή δεδομένων (και εικόνων) με αυτόματο τρόπο στην προσχεδιασμένη μακέτα
  • Επιλογή με κριτήρια των templates που ενεργοποιούνται σε κάθε σελίδα της παραγωγής σας
  • Αυτόματη ενημέρωση των παραμετρικών στοιχείων του καταλόγου σε κάθε αλλαγή των δεδομένων στις βάσεις σας
  • Δυναμικές βιβλιοθήκες μορφής και παρουσίασης (Dynamic Libraries και Document Templates)
  • έλεγχος της ακεραιότητας του περιεχομένου που δημιουργούμε ώστε να είστε βέβαιοι ότι ο κάθε κατάλογος περιέχει ακριβώς τα δεδομένα της βάσης σας
  • παραμετρική παραγωγή και εμφάνιση και των εξωφύλλων

Οι λύσεις Print on Demand της FOTOLIO σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε τους καταλόγους σας, με τις προδιαγραφές και την ποσότητα που εσείς επιλέγετε! Επιπρόσθετα θα βρείτε σε εμάς πολλές και ποικίλες δυνατότητες υποστήριξης για να ολοκληρώσετε τις ενέργειές σας, όπως παραγωγή ένθετων και σελιδοδεικτών, παραγωγή ειδικής χάρτινης συσκευασίας με τα χαρακτηριστικά της έκδοσης, βιβλιοδεσία διπλής καρφίτσας, σπιράλ, σε ντοσιέ ή κολλητό ράχης. Με την πείρα και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, θα σας παραδώσουμε το απόλυτα ειδικό προϊόν ώστε να κάνετε την διαφορά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εταιρικές κάρτες

Post cards

Συσκευασία

Folders

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
TOP