Ντοσιέ και Sales kits για την εταιρική σας ταυτότητα από την FOTOLIO

Sales kits & Ντοσιέ

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Dosier

Τα Sales kits είναι ο ιδανικός τρόπος να δώσετε στους πωλητές, στους συνεργάτες ή στους πελάτες σας πολύτιμες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα σας. Είναι το πιο κατάλληλο μέσο για να συμπεριλάβετε λεπτομέρειες, οι οποίες δεν μπορούν να παρουσιαστούν σε καμία άλλη μορφή εντύπου.

Στη FOTOLIO έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό Sales kit, σε ντοσιέ και να εντάξετε ειδικές θήκες με leaflets ή και με δείγματα προϊόντων.

Με τα εκτυπωμένα ντοσιέ μπορείτε να δώσετε μοναδική εικόνα σε κάθε ειδική παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, εξοπλίζοντας τους πωλητές σας με το ιδανικό εργαλείο, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένο και επικαιροποιημένο το «όπλο» των πωλήσεών τους. Οι πρακτικοί μηχανισμοί των ντοσιέ και η ποικιλία στα μεγέθη εξυπηρετούν, επίσης την παρουσίαση πολυσέλιδων αρχείων, αναφορών, απολογισμών. Μπορείτε να διαχωρίσετε το περιεχόμενό τους, με ειδικά διαχωριστικά φύλλα ειδικής κατασκευής σε διάφορα σχέδια κοπτικών. Επιπρόσθετα, σας παρέχουμε τη δυνατότητα εσωτερικής και εξωτερικής εκτύπωσης καθώς και επικόλλησης CD / DVD στα εσωτερικά πλαϊνά, για μια ενιαία και ολοκληρωμένη μορφή επικοινωνίας.

Εκτυπώστε τα ντοσιέ σας στην FOTOLIO εύκολα και οικονομικά με εφαρμογές σε ειδικά σχήματα, εκτύπωση και με μεταλλικά μελάνια ή pantone spot χρώματα, εφαρμογή πλαστικοποίησης (ματ ή γυαλιστερής) αλλά και ειδικές εφαρμογές Τοπικό UV, ειδικές κατασκευές και εφαρμογές για πρόσθετο υλικό που θα ενθέσετε στο εσωτερικό του ντοσιέ σας, κατασκευή ειδικών διαχωριστικών για το περιεχόμενο του ντοσιέ σας, κατασκευή και εφαρμογή θήκης για επαγγελματικές κάρτες ή/και για CD’s/DVD’s, μηχανισμοί κλασέρ (ντοσιέ) 2 ή 4 οπών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Promo materials

Συσκευασία

Πολύπτυχα έντυπα

Περιοδικά

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ SALES KITS ΚΑΙ ΝΤΟΣΙΕ
ή για άλλες λύσεις προώθησης και προβολής;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.