Μπλοκ σημειώσεων

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Block

Τα μπλοκ σημειώσεων είναι ένα πανίσχυρο μέσο προβολής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις για έναν απλό λόγο: ακόμη και τώρα, στην ψηφιακή εποχή, όλοι έχουμε την ανάγκη να κρατάμε σημειώσεις! Τα σημειωματάρια σας επιτρέπουν να παρουσιάζετε την εταιρεία σας με πιο ενημερωτικό τρόπο , από ότι με τα άλλα υλικά της εταιρικής σας ταυτότητας.

Το μπλοκ σας είναι ένα ακόμη διαφημιστικό όπλο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Εκτυπώστε το λογότυπο της εταιρείας σας μαζί με το προωθητικό σας μήνυμα, αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εμπλουτίστε τα εταιρικά σας folders με ένα καλοφτιαγμένο μπλοκ για συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις όπου λαμβάνετε μέρος. Μπορείτε επίσης να τα διαθέσετε ως επιχειρηματικό δώρο γραφείου στους πελάτες, στους συνεργάτες και τους προμηθευτές σας.

Στην FOTOLIO μπορείτε να εκτυπώσετε μπλοκ σημειώσεων σε όλες τις διαστάσεις και με τον αριθμό σελίδων που θέλετε. Και το σημαντικότερο: στην ποσότητα που εσείς θέλετε!

Επιλέξτε εκτύπωση μιας ή δύο όψεων, τον αριθμό των φύλλων, βιβλιοδεσία με απλό κόλλημα από την μια πλευρά ή ψαροκόλλημα και περφορέ για να κόβεται η κάθε σελίδα ή με ξεχωριστό καπάκι εξωφύλλου και με επιλογή διαφορετικού χαρτιού απ΄ αυτό του εσωτερικού. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε βιβλιοδεσία με σπιράλ και με δυνατότητα χρωματικών συνδυασμών, ειδικές παραγωγές με παραμετροποιημένα στοιχεία και προσωποποιημένη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών γραφιστικών εφαρμογών, προσαρμοσμένα σε κριτήρια αποκλειστικά με δικό σας πρότυπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Κατάλογοι

Συσκευασία

Sales kits & Ντοσιέ

Κατασκευή περιπτέρων

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ
και για τα υπόλοιπα έντυπα της εταιρικής σας ταυτότητας;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP