Συσκευασία για εταιρική επικοινωνία από την FOTOLIO

Συσκευασία

Στη FOTOLIO κατανοούμε πλήρως πόσο σημαντικές είναι οι μορφές εταιρικής επικοινωνίας στη διαμόρφωση και καθιέρωση της εταιρικής ταυτότητας. Γι αυτό και προσφέρουμε λύσεις στο κομμάτι της συσκευασίας που εναρμονίζονται πλήρως με τα χαρακτηριστικά και τους στόχους του εκάστοτε brand.

fotolio promotion marketing syskevasia packaging lancome tiny

Απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους μας γραφίστες βιομηχανικού σχεδιασμού και εμπιστευτείτε την πολυετή εμπερία των τεχνιτών μας για να δημιουργήσετε συσκευασία που επικοινωνεί τα μηνύματα της εταιρικής σας ταυτότητας.

Εμπλακείτε δημιουργικά με τις εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων και προσωποποίησης για συσκευασία και πετύχετε τη διαφοροποίηση και μοναδικότητα του εταιρικού σας προφίλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Προσκλήσεις

Μενού

Post cards

Συσκευασία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.