Folders για την εταιρική επικοινωνία από την FOTOLIO

Folders

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Folders

Στην επόμενη συνάντησή σας αναδείξτε την εικόνα σας με τον τρόπο που της αρμόζει. Το folder είναι ένα μοναδικό εργαλείο για κάθε επαγγελματική σας επικοινωνία.

Συγκεντρώστε όλο το έντυπο επικοινωνιακό υλικό σας σε ένα folder για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των υπηρεσιών σας. Συνοδεύστε τις προσφορές σας και το εταιρικό σας προφίλ. Υποστηρίξτε την συμμετοχή σας σε εκθέσεις και συνέδρια. Από την εμφάνιση καθιερώστε την εικόνα σας.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας folder εύκολα και γρήγορα! Η παραγωγή του μπορεί να γίνει με την χρήση διαφορετικών σχεδίων-κοπτικών που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, με το χαρτί που θέλετε και την επεξεργασία που επιθυμείτε και ταιριάζει στο δικό σας προφίλ. Είναι η ιδανική λύση για παρουσίαση εγγράφων (μονόφυλλων), πολύπτυχων, πολυσέλιδων εντύπων, με δυνατότητες ένθεσης επαγγελματικών καρτών αλλά και CD/DVD, έτσι ώστε να έχουν όλα την θέση τους.

Στην FOTOLIO σας προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές για την κατασκευή των folder σας, όπως εφαρμογές σε ειδικά σχήματα, κατασκευή ειδικών κοπτικών, εκτύπωση με μεταλλικά μελάνια ή με pantone χρώματα, παραγωγή σε ειδικά χαρτιά, εφαρμογή πλαστικοποίησης (ματ ή γυαλιστερής) αλλά και ειδικές εφαρμογές όπως τοπικό UV, folders με λάστιχα για αυξημένη χωρητικότητα, ειδικές εφαρμογές και κατασκευές με τσέπες υποδοχής πρόσθετων συνοδευτικών στο εσωτερικό τους, εφαρμογή πολυσέλιδων με καρφίτσα σε αυτί του folder, θήκες ή θέσεις (εγκοπές) για επαγγελματικές κάρτες ή/και για CD’s/DVD’s, folder με μονές τσέπες (δεξιά ή αριστερά στο εσωτερικό του) ή διπλές (δεξιά και αριστερά), διπλές πικμάνσεις για ένθεση υλικού μεγάλου όγκου.

Στην FOTOLIO δημιουργούμε ειδικές κατασκευές για Συμβολαιογράφους, Δικηγόρους, Γιατρούς, Ξενοδοχεία (key cards), Μικροβιολογικά και διαγνωστικά εργαστήρια, συνέδρια και ημερίδες με ενσωματωμένο μπλοκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Promo materials

Υποδομή συνεδρίων

Πολύπτυχα έντυπα

Συσκευασία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ FOLDERS
και για τα υπόλοιπα έντυπα προώθησης και προβολής;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.