Σήμανση για εταιρική επικοινωνία από την FOTOLIO

Σήμανση

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct StandsKataskeyi

Η σήμανση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να καθοδηγήσετε και να ενημερώσετε το κοινό σας, όταν σας επισκέπτεται στους χώρους σας, σε κάποιο συνέδριο ή σε κάποια έκθεση. Είναι μία εξαιρετική λύση για κτίρια και γραφεία εταιρειών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, χώρους συνεδριών και πολλά ακόμη.

Οι χάρτινες κατασκευές μας είναι η  λύση που χρειάζεστε: αυτοστήρικτες σημάνσεις για οποιοδήποτε χώρο με επιφάνειες που καλύπτονται με την εικαστική σας προσέγγιση, δίνοντας κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Οι κατασκευές σήμανσης αποτελούν ιδανικές λύσεις ως stand προβολής προϊόντων, stand σήμανσης χώρων, stand συνεντεύξεων τύπου, stand μικρών ή μεγάλων ημερίδων και συνεδρίων.

Μην επιμείνετε στην παραδοσιακή σήμανση. Προσθέστε ένα QR code ή την τεχνολογία NFC και οδηγείστε το κοινό στο website σας για ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Συσκευασία

Προσκλήσεις

Τσάντες

Βιβλία

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ
ή για άλλες λύσεις Επικοινωνίας, Προβολής και Προώθησης;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.