Συσκευασία για προβολή και προώθηση από την FOTOLIO

Συσκευασία

Όποιο και αν είναι το γεγονός ή η περίσταση που ετοιμάζεστε να συμμετάσχετε, η FOTOLIO μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας για προωθητική συσκευασία.

Δώστε τις πληροφορίες που χρειάζονται οι πελάτες και οι καταναλωτές σας και ταυτόχρονα διαφοροποιηθείτε δυναμικά επιλέγοντας μία προωθητική συσκευασία ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεστε.

fotolio promotion marketing syskevasia packaging lancome tiny

Εξελίξτε την επικοινωνία σας και δημιουργήστε μία εξατομικευμένη συσκευασία για το κοινό σας και εντυπωσιάστε τους με άμεσο και πρωτότυπο τρόπο προώθησης, ανοίγοντας ένα δημιουργικό διάλογο.

Επιπλέον, εφαρμόστε την υπηρεσία Printelligence της FOTOLIO και δημιουργήστε ευφάνταστες μοναδικές συσκευασίες ακολουθώντας το παράδειγμα μεγάλων ξένων εταιρειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Προσκλήσεις

Μενού

Post cards

Τσάντες

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
TOP

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η ΦΩΤΟΛΙΟ ΑΕ, συμμεριζόμενη την ανησυχία όλων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της, έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό της διασποράς του ιού αλλά και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σε ό,τι αφορά την παραλαβή προϊόντων από τον χώρο μας:

·         Συστήνεται η λήψη των απαραίτητων ατομικών μέτρων προστασίας και προσωπικής υγιεινής στην επαφή με τους εργαζόμενους μας.

·         Εντός της εταιρείας μας παρακαλούνται οι πελάτες να περιμένουν σε σειρά, διατηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις (μεγαλύτερη του 1 μέτρου) μεταξύ τους.

·         Είναι υποχρεωτική η τήρηση απόστασης ενός (1) τουλάχιστον μέτρου από τη reception της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε.