Ημερολόγια

fotolio ektyposeis etairikh taytothta 1stProduct Calendar

Τις τελευταίες και τις πρώτες ημέρες κάθε χρόνου όλοι μας ψάχνουμε για ένα ξεχωριστό ημερολόγιο, το οποίο θα μας συντροφεύσει όλη την χρονιά! Αναλογιστείτε πόσο δυνατό μέσο επικοινωνίας είναι ένα καλοφτιαγμένο εταιρικό ημερολόγιο: ένα χρηστικό εργαλείο και ένα εργαλείο marketing στην ίδια συσκευασία!

Η  FOTOLIO μετασχηματίζει τα ημερολόγια σε δυναμικά εργαλεία προσφέροντας την απόλυτη παραμετροποίηση του περιεχομένου, ώστε να είναι απολύτως αποτελεσματικά και χρήσιμα για εσάς! Σε κάθε ανάγκη των πελατών σας, ο σκοπός σας είναι να σας βρίσκουν εύκολα, να σας θυμούνται αμέσως και γενικότερα να είστε η πρώτη και τελευταία τους επιλογή. Τι το καλύτερο από το να είστε διαρκώς στο γραφείο τους, στην τσάντα τους, στη κάθε τους εγγραφή για το επόμενο θέμα που τους απασχολεί.

Διαλέξτε τους εκλεκτούς πελάτες σας ή τους εν δυνάμει νέους πελάτες σας και τιμήστε τους με ένα έντυπο που θα το έχουν 365 ημέρες κοντά τους! Με πλήρη προσαρμογή στα εταιρικά σας χρώματα, σε εύχρηστο σχήμα, με παραμετροποιημένα στοιχεία και δυνατότητα χρήσης πολλαπλών γραφιστικών εφαρμογών, με τον τύπο βιβλιοδεσίας που επιθυμείτε και με εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων και προσωποποίησης.

Η εκτύπωση ημερολογίων στην FOTOLIO σας εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα, προσωποποίηση, έγκαιρη παράδοση και αρκετά μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Ημερολόγια τσέπης: Ένα πρακτικό και ελκυστικό αντικείμενο που είναι ταυτόχρονα και ένα κινητό μέσο επικοινωνίας για έναν ολόκληρο χρόνο. Σκεφτείτε δημιουργικά και δώστε χρηστικές πληροφορίες στους χρήστες τους. Μην γεμίσετε τις σελίδες με ενοχλητικά, προωθητικά μηνύματα. Επιλέξτε αν θα το κάνετε ημερήσιο ή εβδομαδίαίο, το είδος του χαρτιού και την βιβλιοδεσία και αξιοποιείστε την τεχνογνωσία της FOTOLIO για προσωποποίηση.

Ημερολόγια γραφείου: Στα δημοφιλή μεγέθη Α3 ή Α4 ή σε οποιοδήποτε άλλο μέγεθος προτιμάτε εσείς, έως 50 x 70cm, τα ημερολόγια γραφείου είναι ένα ακόμη χρηστικό αντικείμενο το οποίο μπορείτε να προσφέρετε σε συνεργάτες και πελάτες και παράλληλα ένα μέσο επικοινωνίας των εταιρικών μηνυμάτων.

Ημερολόγια τοίχου:  Ιδανικά τόσο για πελάτες, όσο και για συνεργάτες τα ημερολόγια τοίχου είναι ένα δημοφιλές δώρο και ένας εξαιρετικός τρόπος να ενισχύετε τις σχέσεις με τους πελάτες, τους συνεργάτες ακόμη και τους φίλους της εταιρείας σας. Κάθε μήνας έχει το δικό του θέμα και εσείς έχετε δώδεκα διαφορές επιφάνειες μεγάλου μεγέθους για να παρουσιάσετε τα μηνύματά σας. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα προσωποποίησης ανά ημερολόγιο ή και ανά σελίδα. Στην FOTOLIO μπορείτε να εκτυπώσετε ημερολόγιο τοίχου έως και 50 x 70 εκατοστά, με 4χρωμη εκτύπωση, σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών και με μεγάλη γκάμα φινιρίσματος, όπως πλαστικοποίηση, τοπικό UV ή ανάγλυφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εταιρικές κάρτες

Αφίσες

Πολύπτυχα Έντυπα

Post Cards

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ή για άλλες λύσεις Επικοινωνίας, Προβολής και Προώθησης;

Είμαστε έτοιμοι για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας!
Εσείς απλώς συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί ή καλέστε στο (+30) 216 6000 500.
TOP