Τριάντα τρία χρόνια πορείας στις Εκτυπώσεις κι όμως, μόλις τώρα ξεκινάμε!

Η FOTOLIO κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στον χώρο της Εκτύπωσης στην Ελλάδα και προσφέρει Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Έντυπης και Οπτικής Επικοινωνίας. Βασίζουμε την εξέλιξή μας στην Πελατοκεντρική φιλοσοφία και στην Υψηλή Ποιότητα και καλύπτουμε ολοκληρωμένα, τόσο τις απαιτήσεις επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, όσο και τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του κλάδου της Επικοινωνίας, όπως είναι οι Διαφημιστικές εταιρείες, οι εταιρείες Επικοινωνίας και Marketing και οι επαγγελματίες των Γραφικών Τεχνών.

Η εταιρεία απέκτησε την σημερινή της μορφή έπειτα από δύο συν-ενώσεις. H πρώτη πραγματοποιήθηκε το 2004, όταν ενώθηκαν οι εταιρείες FOTOLIO και TYPICON και η δεύτερη πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2017, με την συγχώνευση της FOTOLIO - TYPICON και της ACCESS. Με την σημερινή της σύνθεση η FOTOLIO προσφέρει ακόμη περισσότερα: με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με πρωτοποριακές λύσεις και με υπηρεσίες που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας.

Ευελιξία

Στην FOTOLIO έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε Ποιότητα βιομηχανικής παραγωγής ακόμη και για λίγα αντίτυπα. Η ευελιξία στην παραγωγή μας δίνει την δυνατότητα να διατηρούμε την ίδια υψηλή ποιότητα, είτε εκτυπώνουμε λίγα, είτε εκτυπώνουμε χιλιάδες αντίτυπα.

Άριστη εξυπηρέτηση

Είναι απλό: η δουλειά μας είναι να αναδεικνύουμε την δική σας! Με Ποιότητα και Επαγγελματική εξυπηρέτηση. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της λειτουργίας μας. Σε αυτή την κατεύθυνση επενδύουμε συστηματικά σε Διαδικασίες, Ανθρώπους, Συστήματα και Εξοπλισμό.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Προσφέρουμε ένα ευρύ μείγμα υπηρεσιών το οποίο ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για έντυπα, είτε πρόκειται για ένα απλό φυλλάδιο, είτε για μία πολύπλοκη συσκευασία. Σήμερα η FOTOLIO σας υποστηρίζει με ακόμη περισσότερες υπηρεσίες όπως εκθεσιακά υλικά, αφίσες, photo booths, stands, σκηνικά συνεδρίων, εταιρικά δώρα και πολλά ακόμη.

Πελατοκεντρική φιλοσοφία

Στην FOTOLIO εργαζόμαστε για να εκπλήσσουμε ευχάριστα τους πελάτες και τους συνεργάτες μας με Άριστη εξυπηρέτηση. Θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί, να ενισχύουμε την θέση μας στον κλάδο μέσω της καινοτομίας, να αναπτυσσόμαστε μαθαίνοντας, να χτίζουμε ειλικρινείς σχέσεις μέσω της επικοινωνίας.

Πράσινη εκτύπωση

Στην FOTOLIO έχουμε δεσμευτεί και υλοποιούμε επιχειρηματικές πρακτικές για να είμαστε μία «Πράσινη επιχείρηση». Έχουμε πάθος για την εκτύπωση, αλλά πάνω από όλα αγαπάμε το Περιβάλλον και αναγνωρίζουμε ότι οφείλουμε να μειώνουμε συνεχώς το ενεργειακό μας αποτύπωμα. Καθώς η επιχείρησή μας αναπτύσσεται, θέλουμε να προσφέρουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας, στην Κοινότητά και στον Πλανήτη.

Ποιότητα

Στην FOTOLIO αναλύουμε με λεπτομέρεια τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε έργου, έτσι ώστε κάθε προϊόν που εκτυπώνουμε να αποδεικνύει το πάθος μας για την τελειότητα. Εργαζόμαστε για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος βασιζόμενοι στο 3πτυχο: Ποιότητα, Ποιότητα, Ποιότητα! Σε αυτή την κατεύθυνση βελτιστοποιούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι ακολουθούνται οι πιο σύγχρονες προδιαγραφές και εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση σε παραγωγές υψηλής Ποιότητας.

Τεχνολογική υπεροχή

Η FOTOLIO επενδύει συστηματικά σε τεχνολογικές καινοτομίες, εξοπλισμό σε πληροφοριακά συστήματα και εργαλεία νέας τεχνολογίας, τα οποία της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα ακόμη και στα πιο απαιτητικά έργα. Οι επενδύσεις σε τεχνολογικές υποδομές μας προσφέρουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την δυνατότητα να προσφέρουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις Έντυπης και Οπτικής Επικοινωνίας. Σήμερα είμαστε η μοναδική εταιρεία, η οποία προσφέρει εκτύπωση από ψηφιακή offset σε σχήμα Β2 (53x75cm).

Καινοτομία

Η Καινοτομία στην FOTOLIO είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την δέσμευσή μας να προσφέρουμε Κορυφαία Ποιότητα, Ευελιξία και Άριστη εξυπηρέτηση. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας με διαρκείς επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα και στάδια της εκτυπωτικής διαδικασίας. Σήμερα η FOTOLIO διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα εξοπλισμού, τεχνογνωσίας και διαδικασιών, που διευκολύνει την δημιουργία Καινοτομίας και διασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτησή σας.

fotolio digitalPrint Quality

Στην FOTOLIO αναλύουμε με λεπτομέρεια τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε έργου, έτσι ώστε κάθε προϊόν που εκτυπώνουμε να αποδεικνύει το πάθος μας για την τελειότητα. Εργαζομαστε για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος βασιζόμενοι στο 3πτυχο: Ποιότητα, Ποιότητα, Ποιότητα!

Σε αυτή την κατεύθυνση βελτιστοποιούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι ακολουθούνται οι πιο σύγχρονες προδιαγραφές και εσείς να αποκτήσετε πρόσβαση σε παραγωγές υψηλής Ποιότητας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις πιστοποιήσεις της FOTOLIO στην Ενότητα "The F-Certificates"

Fotolio building web 2017 01

Ένα πολύβουο μελίσσι δημιουργικότητας, που θυμίζει περισσότερο κλινική, παρά τυπογραφική μονάδα! Αυτό είναι το εργοστάσιο FOTOLIO. Μία ζωντανή κοινότητα, όπου διαφορετικές ομάδες συνεργάζονται άψογα για να δώσουν πνοή στις ιδέες σας!

Στο υπερσύγχρονο κτίριο του Κηφισσού, στην περιοχή του Ρέντη φιλοξενούνται τα γραφεία Διοίκησης, οι Διοικητικές υπηρεσίες και το Marketing, η Εξυπηρέτηση Πελατών, το Δημιουργικό και μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα κορυφαίων προδιαγραφών, που ξεπερνά τα Ελληνικά σύνορα και θεωρείται μία από τις πιο εξελιγμένες στον Βαλκανικό χώρο.

Επιδιώκουμε να θέσουμε νέα πρότυπα στην εκτύπωση, με αξιοσημείωτη ποιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, επενδύουμε για να κάνουμε τις εκτυπώσεις μας ακόμη καλύτερες και για να σας προσφέρουμε τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας σε προσιτές τιμές. Εξοπλισμός και Τεχνογνωσία στον πιο αποτελεσματικό συδυασμό.

FotolioAward

Το 2008 η εταιρεία τιμήθηκε με το τρίτο βραβείο στην κατηγορία “εκτύπωση βιβλίου” στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της “Sappi”, της μεγαλύτερης βιομηχανίας παραγωγής χαρτιού στην Ευρώπη.

Το 2011 η εταιρεία Fiber Mark επιβράβευσε την Fotolio στον 18ο ετήσιο διαγωνισμό Annual Specifier Awards στην κατηγορία με θέμα «Photographic Collection Publication».

Το 2015 η Fotolio έλαβε το δεύτερο βραβείο για την πιο πρωτοποριακή εφαρμογή στην ψηφιακή εκτύπωση, σε παγκόσμιο διαγωνισμό της Hewlett Packard.

FotolioAwards 1200

Πρόσφατα άρθρα

Ένα newsletter για εσάς!
Με νέα, χρήσιμες πληροφορίες, χρηστικά άρθρα και ειδικά αφιερώματα.

Εγγραφείτε σήμερα και γίνετε μέρος της δημιουργικής Κοινότητας της FOTOLIO :-)

Εγγραφείτε στο Newsletter

TOP